Comencem amb Global Scholars

Aquest curs 2018-19, l’Institut Badia i Margarit comença amb el projecte internacional “Global Scholars” a segon d’ESO. Finançat per Bloomberg Philantropies a través de la societat Global Cities i amb seu a Nova York, Estats Units, el projecte promou la interculturalitat i la realització d’un projecte comunitari global. Amb la filosofia de “think global, act local” uns catorze mil alumnes de 29 països diferents participen en aquest projecte innovador.

Pel que fa a Catalunya, l’Institut Badia i Margarit és l’únic centre de la Catalunya Central i un dels 34 centres de primària o secundària que hi participen.

 

El nostre centre comença el projecte amb il·lusió i 25 alumnes de 2n d’ESO, tot desitjant conèixer els nostres companys internacionals de projectes, amb els quals interactuarem per via telemàtica (Skype, missatges a la plataforma) i treballarem al voltant de l’eix d’aquest any: l’aigua.

A finals de maig donarem a conèixer el projecte que haurem dissenyat per implementar-lo en el 

nostre entorn.  Global scholars s’afegeix a l’aposta innovadora per les llengües estrangeres conjuntament amb els intercanvis de francès, la metodologia AICLE/CLIL, l’e-twinning, el KA-1/Erasmus+, Big Challenge, The Fonix, Out of Eden, i tots els que vindran en un futur. 

Si en voleu saber més:

https://www.globalcities.org/global-scholars/

I si voleu saber què s’ha fet els darrers anys: https://www.globalcities.org/gsmaterials/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>