Mesures de contenció coronavirus

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà, 13 de març de 2020, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies (fins el dia 27 de març de 2020).

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus.

Se’ns informa que es descarten les activitats lectives online, però, donades les caraterístiques digitals del nostre centre, hem acordat que al llarg dels propers dies farem arribar als vostres fills una proposta de treball a través del moodle de cada matèria.

Finalment, aprofitem per recordar la importància d’actuar amb responsabilitat com a mesura de prevenció sanitària i que no és un període de vacances, sinó un període excepcional per lluitar contra una pandèmia.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

L’equip directiu