Comiat de 2n de batxillerat

Benvolguts i benvolgudes, 

Un any més, arribats a últims de juny, ens hauria agradat poder celebrar el comiat dels alumnes de 2n de batxillerat. Però aquest any, la situació que vivim i la nova normalitat imposada ens impossibilita gaudir d’aquest acte tan especial. 

Molts dels alumnes que ara acabeu aquesta etapa heu conviscut durant sis anys al Vilatzara per aprendre i formar-se acadèmicament i créixer com a persones. Sortiu del Vilatzara carregats de coneixements, experiències i vivències. I també, esperem que en sortiu carregats de records i moments inoblidables. 

Ha arribat l’hora d’iniciar un nou camí, que de ben segur anirà carregat de nous reptes, nous projectes i noves aventures. Molta sort! 

Per tot plegat i perquè l’ocasió ho mereix, tot i que no hem pogut fer un comiat com cal, hem volgut fer-vos un petit detall. Per això, a més de les orles de cada grup i l’orla de la promoció, hem fet un brindis per vosaltres amb els millors desitjos, ara que tanqueu aquesta etapa, i un vídeo que recull alguns dels moments del vostre pas per l’institut. 

No deixeu mai d’aprendre i lluiteu per un món millor! 

“El que sabem és una gota d’aigua. El que ignorem és un oceà.”  Isaac Newton