FESTA DE GRADUACIÓ 2N BATXILLERAT

 

A les famílies de l’alumnat de segon de Batxillerat

 

MODIFICACIÓ DELS LLOC DE L’ESDEVENIMENT: ESGLÉSIA EVANGELICA Avda/ Bejar 299, 24 de Maig 2019, a les 21:00h

El proper divendres us convidem a assistir a un acte molt important per als vostres fills i filles: la festa de graducaió que l’institut Torre del Palau organitza en el seu honor. Ells i elles seran els protagonistes. Representa la finalització d’uns estudis i l’inici d’uns altres amb l’orientació cap uns interessos professionals.
Adjunt us envio el cartell de la festa.
Comptem amb la vostra assistència. L’acte començarà a partir de les 20:30 hores. No abans. Una vegada finalitzat, l’institut obsequiarà al públic assistent amb un aperitiu.
Demanda de la vostra col.laboració:
1. Col.locarem moltes cadires al pati principal del centre perquè pugeu seure. En finalitzar l’acte us agrairemm que ens ajudeu a ficar-les al centre, tal com us indicarem en aquell moment.
2. Us agrairem també la utilització de papereres, bosses i cubells per llençar els gots, plats, ampolles, una vegada utilitzades. Tot per mantenir l’espai net.
El professorat del centre  col.laborarà al màxim en els preparatius, en el contingut de l’acte, en servir l’aperitiu i, en finalitzar, en recollir-lo tot. El vostre ajut serà molt important.
A nivell pràctic, compteu que l’aparcament de cotxes  no serà fàcil. Millor o pujar a peu o deixar el cotxe en zones properes al centre, en la carretera d’accés.
D’altra banda, al ser una acte que només podrem fer en un espai obert, esperem comptar  amb una meteorologia que ens sigui favorable.
Moltes gràcies per la vostra assistència i, sobretot, molts èxits per als vostres fills i filles en la nova etapa vital que se’ls obre.
Cordialment
Evaristo González Prieto
Director