El rebost solidari

El dia 22 de febrer a la classe de primer d’ESO A van venir a fer una xerrada des del Rebost Solidari.

Les persones que van venir a fer l’explicació es deien Olga i Albert.

Van venir ja que els últims dies de Cultura i Valors la nostra classe i la Maria vam estar informa-nos de què  és la fam, on afecta més i quines eren les conseqüències. És per això que al final ens vam preguntar com era la fam a Terrassa.

Ens van explicar moltes coses que cap de nosaltres ens podríem haver imaginat! Clar, que també ens van explicar coses que ja sabíem.

Van començar explicant que el rebost és una xarxa que la componen 10 entitats, hi ha entre 500 i 600 voluntaris i només dues persones són treballadores veritables. També que a Terrassa en el 2020  ha calgut repartir menjar a 14.541 persones,  unes 2.700 persones per més.

Una cosa que també ens va cridar l’atenció és que el rebost pon aconseguir menjar de compres, súpers, entitats o empreses, la població i donatius del govern en forma de diners o aliments.

La meva opinió personal és que el que ens van explicar no m’havia esperat gens alguna de les seves respostes, és per això que em va semblar molt interessant i em va agradar molt.