VI JORNADES PREMIS BALDIRI REIXAC 2017

Dissabte 21 d’octubre, l’Institut serà seu de la VI Jornada dels Premis Baldiri Reixac.

La Jornada és un entorn per compartir experiències, concretament alguns dels treballs guardonats en l’edició 2016-2017 dels premis. Des de la Fundació Carulla vam convocar la XXXIX edició dels Premis Baldiri Reixac amb la novetat dels premis d’estímul adreçats a mestres i professors amb l’objectiu de promoure projectes innovadors inèdits.

Els premis reconeixen i estimulen iniciatives educatives que contribueixen a la construcció d’una escola catalana de qualitat. L’edició 2016-2017 hem lliurat nou premis al projecte global d’escola; quatre premis d’estímul a mestres i professors; el premi UOC innovació; i cinquanta premis a alumnes.

Són objectius de la Jornada:

  • Enfortir els lligams entre l’extensa xarxa que avui formen les escoles i els ensenyants que han participat en els premis al llarg d’aquests anys.
  • Donar visibilitat al treball dut a terme pels diferents centres educatius, ensenyants i alumnes de totes les etapes educatives.
  • Difondre el coneixement generat i acumulat a través de dels diferents projectes presentats.
  • Conèixer i compartir experiències i bones pràctiques educatives.
  • Promoure la innovació educativa.
  • Consolidar una escola compromesa amb el país, la seva llengua i la seva cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>