Setmana de la Ciència 2016

ciencia-terra-alta

De l’11 al 20 de novembre se celebrarà a Catalunya la 21a Setmana de la Ciència. I igual que en anteriors edicions, l’Institut s’afegeix a aquesta celebració amb una proposta d’activitats amb contingut transversal relatiu als temes triats en els diferents “Anys Internacionals”. En aquest enllaç trobareu el nostre programa: setciència16 INS Terra Alta i aquí: 21ena setmana de la ciència, tots els actes de  de divulgació científica arreu del nostre territori. Jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats al teu abast.Catalunya.

Enguany els temes centrals de l’edició d’enguany són, d’una banda, els llegums, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional dels Llegums; la cartografia, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Mapa; i la relació global/local amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de l’Entesa Mundial.

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

ciencia-terra

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>