Terra Alta: projecte d’aprenentatge a 1r d’ESO

La Terra Alta és objecte d’estudi per part de l’alumnat de 1r d’ESO. En grups de treball aprofundeixen en el coneixement de la comarca a partir de la recerca de dades d’evolució de la població i les emocions de viure en un entorn rural. Cada grup dedica dos hores del seu horari més  setmanal al centre més el temps de recerca activa a l’entorn proper.

Aquesta metodologia permet una interacció més directa entre els estudiants i entre el que és objecte d’estudi, també facilita amb molta naturalitat la integració de competències.Es pretén incentivar també el foment de la responsabilitat individual a partir del treball col•laboratiu i que la presa de decisions i les conseqüències que se’n deriven són constants en l’àmbit de l’aprenentatge.

El centre d’interès territorial comporta la interacció amb el món real, un factor important respecte el sentit d’aprendre significativament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>