La setmana de la poesia

El dia 21 de març és el dia mundial de la poesia i internacional contra el racisme i la xenofòbia. És molt probable que un món millor s’hagi de construir a base de bellesa, cultura i coneixement per a tots i totes.

Res més encertat que organitzar un acte com el que vam viure el mateix dia 21 al gimnàs de l’institut, on tot l’alumnat va assistir a l’audició del poema de l’Antònia Vicens en totes les llengües que formen part del nostre patrimoni a més a més del català i el castellà: romanès, punjabí, xinès, anglès, francès, àrab, aranès i més que en trobaríem a prop:

Però la celebració continua i la poesia no s’atura, dos dies després l’alumnat de 1r d’ESO ha portat els versos al carrer i tot fent una passejada pel poble han recitat paraules al cercet que augurava un canvi de temps. La primavera és aquí!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>