Assistim a la 3a Fira de Tecnologies Creatives

Dins del programa Impulsem la robòtica, els alumnes de les optatives de tecnologia i informàtica de 4t ESO van assistir  la fira de tecnologies creatives el passat divendres 23 de febrer al Cosmocaixa de Barcelona.

Les Tecnologies creatives a l’aula (#IRTCA) són un model d’aprenentatge basat en l’experimentació i la generació de projectes. El programari utilitzat, ARDUINO, representa un paradigma de l’aprenentatge col·laboratiu en robòtica.

Durant la fira, cada institut participant en el programava disposar d’ un espai per mostrar els seus projectes, en els quals l’alumnat ha aplicat els seus coneixements d’electrònica, programació, construcció i assemblatge.

Els nostres estudiants tingueren la possibilitat de presentar i compartir els seus projectes amb els altres participants i amb tothom que s’acostés a CosmoCaixa. També es va disposar d’un espai de treball per posar en pràctica altres creacions durant la jornada.

La nota simpàtica la produí un dels creadors de la tecnologia arduino, David Cuartielles, que es va interessar per la nostra feina i va posar amb nosaltres per la foto:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>