Acte de celebració del 30è aniversari de l’Institut

303

Dijous 26 de maig durem a terme un acte de celebració dels 30 anys de l’homolagació de l’Institut Terra Alta (inicialment “Gandesa”).

La fita dels 30 anys inclou a totes les persones que han tingut vincles amb el centre i a la vegada destaca el fet educatiu com una estructura mutable però ferma, sempre al servei de la comunitat que representa.

Per a l’acte comptarem amb la participació de Rafel Jornet, antic alumne del nostre institut i recentment doctorat en arqueologia. Actualment és professor a la Universitat de Barcelona ( Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia). El seu àmbit de recerca ha estat la cultura dels pobladors íbers. Té múltiples publicacions al respecte i i ha participat en diferents excavacions, entre altres la del poblat del Coll del Moro.

Comptarem també amb l’assistència dels representants de l’administració local i del Servei Territorial. És una acte obert i tothom hi és benvingut. Hi haurà l’ actuació musical del cor i la banda. No hi falteu!

DATA: 26.05.2017      LLOC:GIMNÀS INSTI       HORA: 19.00h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>