Inscripció proves d’accés a cicles formatius

Inscripció proves accés

ATENCIÓ PROVES D’ACCÉS

Només les persones que sol·liciten o disposen d’una o més exempcions de la prova, les que sol·liciten obtenir puntuació complementària i les que tenen necessitats específiques i sol·liciten recursos addicionals per fer-la han de presentar els documents justificatius corresponents en els terminis i els llocs establerts. (De l’11 al 18 d’abril de 2016 , ambdós inclosos dintre de l’horari d’atenció de secretaria).

En totes les activitats relacionades amb les proves, als efectes de comprovació de la seva identitat, els aspirants han de portar l’original del DNI, passaport o NIE amb el qual van fer la inscripció.

S’haurà de presentar, degudament emplenada i signada, la següent documentació: (la podeu descarregar des de la web del departamento d’ensenyament)

  1. Imprès amb la documentació presentada.
  2. Currículum formatiu, professional i d’experiència (juntament amb la documentació acreditativa).
  3. Certificat de superació parcial o total de la prova d’accés en convocatòries anteriors.

 

 

 

Des del 10 de març a les 9h fins el 17 de març s’hi pot matricular telemàticament en les proves d’accés a cicles formatius. Podeu obtenir més informació d’aquest procés a l’apartat de Secretaria de Preinscripció i matrícula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>