XI SETMANA EUROPEA DE LA PREVENCIÓ DE RESIDUS

Del 16 al 24 de novembre s’ha celebrat la XI setmana Europea de la Prevenció de Residus i des de l’institut hi hem participat omplint un Arbre de la Vida amb missatges de comunicació i sensibilització sobre la prevenció de residus.

L’Arbre de la Vida s’inspira en una antiga creença japonesa segons la qual hi ha un fil vermell invisible que connecta les persones que estan predestinades a conèixer-se. L’alumnat ha omplert les brnaques d’aquest arbre amb petites targetes decorades o escrites amb missatges per compartir les seves idees per millorar la reducció de residus.

Per al disseny de l’arbre s’ha pensat en la sinergia del Bosc de la Vida, on es genera un clima de solidaritat i de treball. El símbol de l’arbre no és estàtic sinó té el moviment de caminar. Significa que la campanya de difusió i sensibilització ambiental en el nostre Institut té una participació individual i a la vegada un objectiu comú, tots avancem cap a un futur, cap a un món més sostenible.

Pel que fa a la simbologia dels colors, hi podem trobar:

  1. Gamma càlida: estan formats per els grocs, taronges, els vermells fins el lila. Expressen dinamisme, proximitat i alegria.
  2. Gamma freda: estan formats per els blaus, verds i violeta. Son relaxants i evoquen l’aigua i el firmament.

I si observeu amb atenció l’arbre hi trobareu els símbols B O S C.

Fotografies de l’activitat