INFORMACIÓ DE PREINSCRIPCIÓ 2021-2022

– INFORMACIÓ DE PREINSCRIPCIÓ ESO 2021-2022

Barem provisional

Barem definitiu

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició ordenada a 07/05/2021

Alumnes assignats al centre amb indicació de la primera petició a 07/06/2021

Publicació de la llista d’espera del centre a 07/06/2021

– INFORMACIÓ DE PREINSCRIPCIÓ BATXILLERAT 2021-2022

Publicació de l’oferta inicial de places a 07/05/2021

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera
petició amb el barem provisional a 08/06/2021

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera
petició amb el barem resoltes les reclamacions a 18/06/2021


– VENIU A CONÈIXER EL MEDITERRÀNIA! RESERVA DE CITA PRÈVIA

– PROJECTE SOLIDARI D’UN EXALUMNE DEL CENTRE (CHRISTOPHER MARTIN)

– TASQUES SETMANALS 1r BATX / TASQUES SETMANALS 2n BATX

– DESCÀRREGA IEDUCA TOKPAPP I VISUALITZACIÓ DE NOTES

– CANAL SALUT/ESCOLA: INFORMACIÓ PER A FAMÍLIES

– DECLARACIÓ RESPONSABLE PER A FAMÍLIES D’ALUMNES (MENORS DE 18 ANYS)

– DECLARACIÓ RESPONSABLE D’ALUMNES DE BATXILLERAT MAJORS DE 18 ANYS 

– PLA D’OBERTURA DE SETEMBRE

– PRESENTACIÓ REUNIÓ INFORMATIVA PARES 

– LLIBRES DE TEXT 2020-21

– BUTLLETÍ INFOESCOLA DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ: té la voluntat d’informar els alumnes, les famílies i la ciutadania, en general, dels aspectes relacionats amb l’educació. 

SORTIDA 1R BATXILLERAT A LA CERDANYA

 


Des del passat dimecres dia 16 , una bona part dels alumnes de 1r de batxillerat están gaudint d’una sortida de tres dies a Puigcerdà, on entre altres, fan activitats d’esport a l’aire lliure, com caiac al Canal Olímpic de la Seu d’Urgell, Tirolines a la Molina ,o gaudint de les instal·lacions on s’hospeden aquests dies fins al divendres.
Una bona sortida, on la desconnexió de la rutina diària de l’aula, després d’un dur curs, els fa gaudir de l’experiència del paisatge del Parc Natural de la Serra de Cadí i Moixeró.

Treball de síntesi Primer d’ESO curs 2020-2021

 


Els alumnes de 1r d’ESO han realitzat el Treball de Síntesi sobre la Mediterrània.
S’han portat a terme activitats relacionades amb la preservació del medi marí i, especialment de la Posidonia oceanica.
Han comptat amb la participació del president de l’Associació Posidònia 2021, Sr. Marcel Gubern que els ha explicat el projecte que duen a terme des d’aquesta associació.
Entre altres activitats, han fet un taller de nusos i altres activitats relacionades amb el mar com surf i pàdel surf.
També s’ha treballat la conscienciació ambiental fent un concurs de neteja de la platja podent observar la quantitat de plàstics acumulats en la nostra costa.
S’ho han passat molt bé combinant les activitats formatives i lúdiques.
Aquí podeu observar una mostra de les fotografies que s’han fet durant el Treball de Síntesi.

Comiat de l’alumnat de 2n de batxillerat

 


El passat dimecres 19 de maig es va celebrar l’acte de graduació de l’alumnat de batxillerat de la promoció 2019-21. Va ser un acte emotiu i divertit, que va comptar amb actuacions musicals i, per descomptat, amb l’entrega d’orles per part dels tutors i l’equip directiu del centre.

Us desitgem molta sort en aquesta nova etapa!

Sortida a Guardiola de Berguedà (3r d’ESO)

 


Els dies 10, 11 i 12 de maig l’alumnat de 3r d’ESO ha pogut gaudir d’una estada a Guardiola de Berguedà a la Casa El Joi Nature.
Enmig d’un entorn privilegiat l’alumnat ha pogut gaudir de totes les activitats vinculades al Treball de Síntesi sobre el Canvi Climàtic.
Ha estat una experiència pedagògica i enriquidora. En moments complicats de pandèmia, poder fer activitats pedagògiques i lúdiques, que fomenten la cohesió de grup, permet encarar aquesta recta final de curs amb il·lusió i optimisme.

2n taller Xnergic de la TecnoGirl

 


Ahir dimecres, vam participar en el 2n taller Xnergic del projecte de la TecnoGirl. Vam poder dissenyar la nostra pròpia peça de roba fent servir el software de simulació 3d Marvelous Designer. Amb aquest software es dissenya la roba dels personatges d’alguns videojocs. Va ser un taller molt productiu i en vam gaudir molt!

EXPOSICIÓ D’ART “El que callen els artistes”

 


Diversos grups d’alumnes del centre estan visitant l’exposició d’art “El que callen els artistes” dins l’Espai Casinet del Masnou. És una activitat pedagògica que es fa en horari lectiu dins el municipi.
Aquesta exposició ha estat organitzada per l’alumnat i professorat de 2n de Batxillerat Artístic del nostre centre. Divendres dia 9 d’abril es va procedir a la inauguració oficial amb la presència de l’Alcalde, Jaume Oliveras, la regidora de Cultura, Neus Tallada i la regidora d’Educació, Cristina Ramos.

Sant Jordi 2021

 


Com cada any, el nostre alumnat ha participat amb les seves creacions al concurs de Sant Jordi. Tot seguit podeu consultar el llistat amb l’alumnat premiat i visionar l’entrega de premis que, per raons derivades de la situació sanitària, ha variat respecte a les passades edicions.

Taller Xnergic

 


Aquest dilluns 12 d’abril, els alumnes de 3r i 4t han pogut assistir i gaudir del segon taller ofert per la TecnoGirl, a la biblioteca.
Han après a dissenyar i modelar objectes en 3D, d’una manera senzilla i atractiva, fent servir TinkerCAD. Ha sigut un taller molt interessant. Aquí us deixem alguns dels projectes dissenyats!

TecnoGirl: biblioteca Joan Coromines


Els alumnes de 3r i 4t han pogut visitar, des del projecte de la TecnoGirl, l’exposició Dones i Tecnologia a la biblioteca Joan Coromines del Masnou. Aquesta exposició vol contribuir a posar en valor el paper de les dones en els àmbits de la ciència i la tecnologia.
Han acabat la visita fent un Passaparaula de totes aquestes dones científiques.
És una exposició molt recomanable!

Sortida al parc Vallmora


La setmana passada, els alumnes de 1r d’ESO van anar a gaudir del parc Vallmora tot fent matemàtiques. La geometria hi va ser present durant tota l’estada. Van poder identificar les diferents figures i cossos geomètrics que hi havia al parc, prendre mesures i calcular els perímetres, les àrees i els volums.
I com no podia ser de cap altra manera, abans de marxar, van passar una estona molt divertida saltant i baixant pel tobogan.

Taller TecnoGirl


Dijous passat dia 11 de març, alumnes de 3r i 4t d’ESO, van poder assistir al taller de robots que va tenir lloc a la nostra biblioteca, a càrrec de Sandra Uve. La Sandra els va fer un viatge fascinant al món de la robòtica. Van descobrir com es dissenyen els robots, per què serveixen i de què estan fets, i en van conèixer uns quants! Van conèixer també dones científiques de casa nostra que han creat i dissenyat robots.

Per acabar, van poder dissenyar un robot, al qual li van donar expressió amb tinta xinesa. Va ser tota una experiència!