Preinscripció Batxillerat 2021-2022

 

Oferta inicial de places

LLISTA DE SOL·LICITUDS ORDENADA

23 de juny: Publicació de les llistes ordenades. Després del sorteig, s’elabora la llista ordenada de sol·licituds per a l’assignació de places, que es fa considerant en primer lloc l’alumnat amb necessitats educatives específiques, i després, la resta d’alumnes, tenint en compte les puntuacions de cada sol·licitud, de més a menys.

7 de juliol: oferta final de places escolars. Publicació del nombre definitiu de places escolars per centre i curs que és el que s’utilitza per a l’assignació de places.

9 de juliol: Publicació de les llistes d’assignació i llista d’espera. Finalment, es publica la llista d’alumnes admesos al centre i també la llista d’espera.

 

A continuació trobareu informació sobre la oferta de places i d’itineraris de Batxillerat de l’Institut El Castell per al curs 2021-2022:

Itineraris 1r de Batxillerat 2021-2022

Itineraris 2n de Batxillerat 2021-2022

 

 

Preinscripció i Matrícula ESO 2021-2022

1. LLISTA ALUMNAT ASSIGNAT A L’INSTITUT EL CASTELL
2. LLISTA ALUMNAT PREINSCRIT AMB INDICACIÓ DEL CENTRE ASSIGNAT
3. LLISTA D’ESPERA

 

L’alumnat assignat a l’Institut El Castell (llista 1) ha de formalitzar la matrícula del 14 al 18 de juny (ambdós inclosos). La matrícula serà presencial, amb cita prèvia.

DEMANAR CITA PRÈVIA PER A LA MATRÍCULA

Informació documentació matrícula

Full dades de contacte

Full autorització de sortida escolar per Esparreguera

Full d’autorització ús d’imatges

Fulls de sol.licitud de transport escolar i d’autorització parada, si cal

Informació parades de transport

IMPORTANT: L’alumnat que no formalitzi la matrícula en el període establert, es considera que renuncia a la plaça adjudicada.

 

 

Xerrada informativa i Jornada de Portes Obertes ESO

Cada any, durant el mes de març, obrim les nostres portes per tal que l’alumnat de 6è de Primària i les seves famílies coneguin el nostre projecte educatiu i el nostre centre en el qual el curs següent estudiaran 1r d’ESO. Sabem que és un moment molt important en el procés educatiu dels vostres fills i filles.

Aquest curs, malauradament, això no serà possible  a causa del context social en què ens trobem arran de la Covid-19. I és que amb l’objectiu de protegir la salut de les persones interessades, tots els centres públics de la població hem decidit canviar el format presencial de les PORTES OBERTES, i substituir-lo per unes PORTES OBERTES VIRTUALS.

Podreu assistir a dues xerrades explicatives del funcionament i dels projectes educatius que trobareu al nostre centre. Els dos centres públics de secundària d’Esparreguera farem dues reunions telemàtiques en dies i hores diferents per tal de facilitar-vos la vostra assistència. Haureu d’apuntar-vos prèviament  clicant el requadre verd inferior i emplenant el formulari corresponent  i, posteriorment, us farem arribar un enllaç per a la reunió al correu que hagueu informat. La reunió es farà a través de la plataforma Meet.

El calendari i horari de l’Institut El Castell serà el següent: dia 2 de març a les 17.30 i dia 11 de març a les 19h.

Per a qualsevol dubte, ens trobareu a la vostra disposició per correu electrònic (a8053285@xtec.cat) o per telèfon (937777640).

LLIBRES CURS 2021-22

-DATES PROGRAMA DE RECICLATGE DE LLIBRES

16-17 de juny: 2n BATXILLERAT

28-29de juny: 1r BATXILLERAT

30 juny -1 de juliol: 4tESO

13-14 de juliol: 3rESO

15-16de juliol: 2nESO

19-20 de juliol: 1r ESO

21-22 de juliol: ALUMNAT NOU

Si teniu qualsevol dubte o consulta, us podrem atendre via correu electrònic achimibookjackie@gmail.com o per whatsapp en el número: 648878036

– En el següent enllaç trobareu el llistat de llibres per al curs vinent 2021-22.

LLIBRES CURS 2021-22 – ESO PER CURSOS

LLIBRES CURS 2021-22– 1R BATXILLERAT PER MODALITATS

LLIBRES CURS 2021-22 – 2N BATXILLERAT PER MODALITATS

 

JORNADA DE PORTES OBERTES CFGS TEATRE

Cada any, durant el mes de maig, obrim les nostres portes per tal que l’alumnat interessat en el CFGS de Tècniques d’Actuació Teatral conegui el nostre projecte educatiu i el nostre centre, en el qual el curs següent estudiaran aquests estudis professionalitzadors.

Aquest curs, malauradament, això no serà possible  a causa del context social en què ens trobem arran de la Covid-19. I és que amb l’objectiu de protegir la salut de les persones interessades, tots els centres públics de la població hem decidit canviar el format presencial de les PORTES OBERTES, i substituir-lo per unes PORTES OBERTES VIRTUALS.

Per poder assistir a la xerrada explicativa sobre el funcionament i el projecte educatiu que trobareu a la nostra EAD El Castell, on oferim el Cicle Formatiu Grau Superior de Tècniques en Actuació Teatral, haureu d’apuntar-vos prèviament  clicant AQUÍ i emplenant el formulari corresponent  i, posteriorment, us farem arribar un enllaç per a la reunió al correu que hagueu informat. La reunió es farà a través de la plataforma Meet.

Per al CFGS de Teatre: 13 de maig a les 18h

Per a qualsevol dubte, ens trobareu a la vostra disposició per correu electrònic (a8053285@xtec.cat) o per telèfon (937777640).

BLOG BATXILLERAT ARTS ESCÈNIQUES

Us presentem el blog del nostre Batxillerat Artístic amb l’objectiu de poder compartir amb tots vosaltres els projectes i activitats artístiques que anem fent.

Ha estat creat pel mateix alumnat del batxillerat i us animem a què el mireu perquè l’anirem actualitzant durant aquest tercer trimestre amb noves activitats.

Us volem anunciar també que tenim previst el projecte d’El Musical de final de curs a la Sala Petita de La Passió el divendres 4 de juny de 2021.

La Covid ha fet que enguany ens haguéssim d’adaptar a noves maneres de fer la nostra tasca docent artística però seguim impulsant les activitats i els projectes amb la mateixa il·lusió, esforç i constància.

SomElCastell.ElCastellArtístic.@institutelcastell

 

Celebració Proves Cangur 2021

El dijous 18 de març s’han celebrat a l’Institut El Castell les Proves Cangur 2021, activitat impulsada per la societat internacional Le Kangourou sans Frontières, de la qual és membre la Societat Catalana de Matemàtiques. La Prova Cangur és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

 Agraïm la participació del 84 alumnes que han volgut formar part d’aquest esdeveniment.

 Gaudim amb les matemàtiques!!!

La Tina Esparreguera i els Ous d’Or

Aquest passat diumenge a la plaça d’Antoni Nin i Escudé d’Esparreguera el nostre alumnat de 1r curs del CFGS de tècniques en actuació teatral va representar “La Tina Esparreguera i els Ous d’Or” una creació pròpia de Commedia dell’Arte. Agrair la col·laboració de l’Ajuntament d’Esparreguera, el Patronat Parroquial i l’Escola  Municipal de Música i Dansa i el PÚBLIC que ens va acompanyar i que ho va poder gaudir seguint totes les normatives Covid. Estem il·lusionats i molt satisfets de poder mostrar tota la feina que fem a l’entorn de l’arts escèniques. Aquest dimecres ho repetirem per l’alumnat de batxillerat artístic i professorat de l’Institut. Seguim!! @eadelcastell @institutelcastell @artsesceniques

.

Web del CFGS de tècniques en actuació teatral

Us presentem la pàgina web del CFGS de tècniques en actuació teatral que hem iniciat enguany amb molta il·lusió al nostre centre. La trobareu clicant l’etiqueta que us mostrem a continuació a la pàgina web de l’institut. Ha estat elaborada per l’equip docent del cicle al que agraïm moltíssim la seva dedicació. En ella hi podeu trobar tota la informació d’aquests estudis, els nostres trets identificatius i també les activitats i esdeveniments que anem fent i que volem compartir amb tots vosaltres. Esperem que us agradi i us sigui útil. Qualsevol informació no dubteu a contactar amb nosaltres.També ens podeu seguir a les xarxes!! Som El Castell!!  @eadelcastell @institutelcastell.

PROJECTE OFICIS – SIEI

Al llarg del primer trimestre, al SIEI hem fet un projecte sobre els oficis.
Hem investigat i hem conegut oficis actuals, alguns ja extingits i professions de futur.
Hem fet recorreguts per la nostra vila per identificar llocs i entitats on es desenvolupen  diverses professions de les… Llegeix més»

Reunions amb les famílies

Al llarg de la setmana vinent, es realitzaran les reunions de forma telemàtica amb les famílies dels grups amb els tutors.

Us recordem les dates i horaris.

S’ha fet arribar via Tokapp els links de les reunions de cada grup per separat.

ANUL.LACIÓ PRESENTACIÓ DE BATXILLERAT

Benvolgudes famílies,

Com algunes famílies ja sabeu, divendres passat el nostre alumne M.V.J. de 2n de Batxillerat va morir en accident de moto.

Són moments de dolor i de tristesa, i és per aquest motiu que hem decidit en senyal de dol, que demà dilluns NO ES FARÀ LA PRESENTACIÓ DE BATXILLERAT, la qual queda ajornada a dimarts en el mateix horari i amb l’adaptació corresponent a les circumstàncies.

El Centre farà un seguit d’actuacions durant la setmana per acompanyar el dolor de la família, de l’alumnat, del professorat i del PAS, tal com seran informats els vostres fills i filles.

Són moments molt difícils per a tota la nostra comunitat educativa, però malgrat tot continuarem fent l’esforç amb ganes i esperança.

Res més, deixeu-nos fer-vos una abraçada,

Equip Directiu

ÚLTIMES NOTÍCIES INICI DE CURS

Us fem arribar el Model de Declaració Responsable MENORS 18 ANYS (AQUÍ).

Us fem arribar el Model de Declaració Responsable MAJORS  18 ANYS (AQUÍ).

Aquesta declaració és imprescindible per poder accedir al Centre dilluns dia 14 de setembre a l’hora indicada i per l’accés indicat.

CAP ALUMNE/A PODRÀ ACCEDIR AL CENTRE SENSE AQUESTA DECLARACIÓ.

Al Centre s’han establert les mesures manifestades a través del POC 20-21.

Cada dia s’ha de portar al Centre MASCARETA, ENTREPÀ I BEGUDA.

Tot l’alumnat s’haurà portar l’esmorzar i la beguda suficient per a tot el matí. NO HI HAURÀ SERVEI DE CANTINA NI FONT.