ESTEM D’ANIVERSARI: 25 anys!

Avui, 26 d’octubre, el nostre Centre fa 25 anys i ho volem celebrar.

Estigueu atents, perquè anirem compartint moments d’aquesta celebració

Continuem! #25anysdElCastell, #SomElCastell

 

PROJECTES SIEI

A l’institut El Castell eduquem en la vida saludable i la sostenibilitat! Com sabeu, el 2021 és l’Any Internacional de l’Economia Sostenible i també l’Any internacional de les Fruites i Verdures.

Amb l’alumnat SIEI estem treballant diversos projectes dins d’aquests dos blocs: D’una banda, amb els petits, aprendrem una mica més sobre les fruites i verdures, alhora que anirem al mercat a observar-les, comprar-les, comparar els seus preus i aprendre el valor dels diners.

D’altra banda, tots plegats col.laborem en la sostenibilitat donant nova vida a objectes que poden ser reparats i seguir essent utilitzats, o adequant espais de l’Institut que tornen a gaudir d’un aspecte renovat.

Mireu, mireu! #projectesSIEI, #Educacióenvalors

LLIBRES CURS 2021-22

-DATES PROGRAMA DE RECICLATGE DE LLIBRES

HORARI: de 16.00h a 20.00h a l’entrada de l’Institut

16-17 de juny: 2n BATXILLERAT

28-29 de juny: 1r BATXILLERAT

30 juny -1 de juliol: 4 tESO

13-14 de juliol: 3r ESO

15-16 de juliol: 2n ESO

19-20 de juliol: 1r ESO

21-22 de juliol: ALUMNAT NOU

Si teniu qualsevol dubte o consulta, us podrem atendre via correu electrònic achimibookjackie@gmail.com o per whatsapp en el número: 648878036

– En el següent enllaç trobareu el llistat de llibres per al curs vinent 2021-22.

LLIBRES CURS 2021-22 – ESO PER CURSOS

LLIBRES CURS 2021-22– 1R BATXILLERAT PER MODALITATS

LLIBRES CURS 2021-22 – 2N BATXILLERAT PER MODALITATS

Cóm fer-se soci de l’AMPA?

 

Preinscripció i matrícula Batxillerat 2021-2022

Oferta inicial de places

1. LLISTA ALUMNAT ASSIGNAT A L’INSTITUT EL CASTELL
2. LLISTA ALUMNAT PREINSCRIT A L’INSTITUT EL CASTELL
3. LLISTA D’ESPERA

L’alumnat assignat a l’Institut El Castell (llista 1) ha de formalitzar la matrícula presencialment al centre, del 13 al 16 de juliol (ambdós inclosos), de 10.30h a 13.30h. Si no es formalitza la matrícula en el període establert, es considerarà que es renuncia a la plaça adjudicada.

Així mateix, us informem que el dilluns 12 de juliol el centre romandrà tancat per festa local.

DOCUMENTACIÓ PER A LA MATRÍCULA (cliqueu)

DOCUMENTACIÓ LLIBRES DE TEXT I AMPA:

Com fer-se soci de l’AMPA de l’Institut El Castell

Carta reciclatge de llibres alumnat nou

Dates reciclatge i compra de llibres curs 21-22

Llista llibres de 1r de Batxillerat per modalitats

Llista llibres de 2n de Batxillerat per modalitats

 

 

 

 

JORNADA DE PORTES OBERTES CFGS TEATRE

Cada any, durant el mes de maig, obrim les nostres portes per tal que l’alumnat interessat en el CFGS de Tècniques d’Actuació Teatral conegui el nostre projecte educatiu i el nostre centre, en el qual el curs següent estudiaran aquests estudis professionalitzadors.

Aquest curs, malauradament, això no serà possible  a causa del context social en què ens trobem arran de la Covid-19. I és que amb l’objectiu de protegir la salut de les persones interessades, tots els centres públics de la població hem decidit canviar el format presencial de les PORTES OBERTES, i substituir-lo per unes PORTES OBERTES VIRTUALS.

Per poder assistir a la xerrada explicativa sobre el funcionament i el projecte educatiu que trobareu a la nostra EAD El Castell, on oferim el Cicle Formatiu Grau Superior de Tècniques en Actuació Teatral, haureu d’apuntar-vos prèviament  clicant AQUÍ i emplenant el formulari corresponent  i, posteriorment, us farem arribar un enllaç per a la reunió al correu que hagueu informat. La reunió es farà a través de la plataforma Meet.

Per al CFGS de Teatre: 13 de maig a les 18h

Per a qualsevol dubte, ens trobareu a la vostra disposició per correu electrònic (a8053285@xtec.cat) o per telèfon (937777640).

BLOG BATXILLERAT ARTS ESCÈNIQUES

Us presentem el blog del nostre Batxillerat Artístic amb l’objectiu de poder compartir amb tots vosaltres els projectes i activitats artístiques que anem fent.

Ha estat creat pel mateix alumnat del batxillerat i us animem a què el mireu perquè l’anirem actualitzant durant aquest tercer trimestre amb noves activitats.

Us volem anunciar també que tenim previst el projecte d’El Musical de final de curs a la Sala Petita de La Passió el divendres 4 de juny de 2021.

La Covid ha fet que enguany ens haguéssim d’adaptar a noves maneres de fer la nostra tasca docent artística però seguim impulsant les activitats i els projectes amb la mateixa il·lusió, esforç i constància.

SomElCastell.ElCastellArtístic.@institutelcastell

 

Celebració Proves Cangur 2021

El dijous 18 de març s’han celebrat a l’Institut El Castell les Proves Cangur 2021, activitat impulsada per la societat internacional Le Kangourou sans Frontières, de la qual és membre la Societat Catalana de Matemàtiques. La Prova Cangur és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

 Agraïm la participació del 84 alumnes que han volgut formar part d’aquest esdeveniment.

 Gaudim amb les matemàtiques!!!

La Tina Esparreguera i els Ous d’Or

Aquest passat diumenge a la plaça d’Antoni Nin i Escudé d’Esparreguera el nostre alumnat de 1r curs del CFGS de tècniques en actuació teatral va representar “La Tina Esparreguera i els Ous d’Or” una creació pròpia de Commedia dell’Arte. Agrair la col·laboració de l’Ajuntament d’Esparreguera, el Patronat Parroquial i l’Escola  Municipal de Música i Dansa i el PÚBLIC que ens va acompanyar i que ho va poder gaudir seguint totes les normatives Covid. Estem il·lusionats i molt satisfets de poder mostrar tota la feina que fem a l’entorn de l’arts escèniques. Aquest dimecres ho repetirem per l’alumnat de batxillerat artístic i professorat de l’Institut. Seguim!! @eadelcastell @institutelcastell @artsesceniques

.

Reunió informativa famílies 1r d’ESO curs 21-22

Dimecres 7 de juliol de 2021, a les 18.30h, tindrà lloc a l’Institut El Castell, la reunió informativa adreçada a les famílies de 1r d’ESO del proper curs 2021-2022, per tal de tenir una primera presa de contacte amb vosaltres i poder intercanviar impressions, expectatives i resoldre els possibles dubtes que pugueu tenir en la nova etapa escolar que inicien els vostres fills/filles. Properament, us farem arribar al mail de la preinscripció un enllaç per tal que confirmeu l’assistència a la reunió.

Així mateix, us informem que el dia de recepció de l’alumnat serà el dilluns 13 de setembre. Els alumnes de 1r d’ESO hauran de venir a les 08.30h. Seran rebuts pel seu tutor o tutora i es farà la presentació del grup. Aquest dia cal que portin estris per escriure (folis, llapis, goma, bolígraf) ja que també se’ls informarà sobre el professorat, les matèries optatives i l’horari de les classes.

Per acabar al següent enllaç trobareu la carta informativa sobre la venda i reciclatge de llibres per al curs vinent, concretament, l’alumnat nou haurà de venir els dies 21 o 22 de juliol, de 16h a 20h.

Us hi esperem!

Xerrada informativa i Jornada de Portes Obertes ESO

Cada any, durant el mes de març, obrim les nostres portes per tal que l’alumnat de 6è de Primària i les seves famílies coneguin el nostre projecte educatiu i el nostre centre en el qual el curs següent estudiaran 1r d’ESO. Sabem que és un moment molt important en el procés educatiu dels vostres fills i filles.

Aquest curs, malauradament, això no serà possible  a causa del context social en què ens trobem arran de la Covid-19. I és que amb l’objectiu de protegir la salut de les persones interessades, tots els centres públics de la població hem decidit canviar el format presencial de les PORTES OBERTES, i substituir-lo per unes PORTES OBERTES VIRTUALS.

Podreu assistir a dues xerrades explicatives del funcionament i dels projectes educatius que trobareu al nostre centre. Els dos centres públics de secundària d’Esparreguera farem dues reunions telemàtiques en dies i hores diferents per tal de facilitar-vos la vostra assistència. Haureu d’apuntar-vos prèviament  clicant el requadre verd inferior i emplenant el formulari corresponent  i, posteriorment, us farem arribar un enllaç per a la reunió al correu que hagueu informat. La reunió es farà a través de la plataforma Meet.

El calendari i horari de l’Institut El Castell serà el següent: dia 2 de març a les 17.30 i dia 11 de març a les 19h.

Per a qualsevol dubte, ens trobareu a la vostra disposició per correu electrònic (a8053285@xtec.cat) o per telèfon (937777640).

Web del CFGS de tècniques en actuació teatral

Us presentem la pàgina web del CFGS de tècniques en actuació teatral que hem iniciat enguany amb molta il·lusió al nostre centre. La trobareu clicant l’etiqueta que us mostrem a continuació a la pàgina web de l’institut. Ha estat elaborada per l’equip docent del cicle al que agraïm moltíssim la seva dedicació. En ella hi podeu trobar tota la informació d’aquests estudis, els nostres trets identificatius i també les activitats i esdeveniments que anem fent i que volem compartir amb tots vosaltres. Esperem que us agradi i us sigui útil. Qualsevol informació no dubteu a contactar amb nosaltres.També ens podeu seguir a les xarxes!! Som El Castell!!  @eadelcastell @institutelcastell.