LLISTAT PREINSCRIPCIÓ ESO 2020-2021: BAREMACIÓ PROVISIONAL

Ja s’ha resolt la incidència en el llistat de barem provisional que feia que alguns alumnes que tenen la sol·licitud validada no sortissin. Podeu consultar-lo AQUÍ

Les llistes són anonimitzades d’acord amb la protecció de dades. El codi de preinscripció tindrà el format PRE20-21XXXXX i els 3 darrers números del codi de la sol·licitud. Pel que fa al nom i cognoms, estarà format per les dues primeres inicials del nom, i les del primer i el segon cognom.

Aixi mateix, podeu consultar la vostra baremació personal a l’enllaç següent:

Consulta de la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional  

Per a la consulta, es necessita:

  • El codi de la sol·licitud. Quan es pugui fer la consulta rebreu un missatge amb aquest codi a l’adreça electrònica que s’ha indicat a la sol·licitud (si no rebeu el missatge, mireu el correu brossa).
  • El número del document d’identificació personal (DNI, NIE o passaport) del tutor o tutora que s’ha indicat a la sol·licitud com a referent per fer les consultes.
Llistes de sol·licituds amb la puntuació

En aquestes llistes trobareu les sol·licituds de preinscripció ordenades alfabèticament amb la informació sobre la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem. Si la sol·licitud no s’ha puntuat correctament o hi ha alguna errada en les dades es pot presentar una reclamació, del 2 al 5 de juny de 2020, a la bústia electrònica oficial del centre per correu electrònic (a8053285@xtec.cat).

El centre respondrà al correu com a justificant de recepció de la reclamació.

Si teniu qualsevol dubte, podeu trucar al telèfon del centre 693803867 (de 9h a 14h).

Un cop resoltes les reclamacions, les llistes es tornen a publicar amb la puntuació de cadascuna i el número aleatori assignat a cada sol·licitud (serveix per a l’ordenació en cas d’empat).

 

PREINSCRIPCIÓ BATXILLERAT 2020-2021

Termini per presentar la sol·licitud: del 27 de maig al 3 de juny de 2020

Termini per presentar la documentació: fins el 4 de juny de 2020

Consulteu el calendari complet al web Estudiar a Catalunya.

La sol·licitud s’ha de presentar al registre electrònic de la Generalitat mitjançant el formulari electrònic: enllaç al registre

Per poder utilitzar el formulari electrònic, cal identificar-se amb un certificat digital, com per exemple el DNI electrònic, o el sistema alternatiu d’identificació idCAT Mòbil, i el número d’identificació de l’alumne/a amb el qual consta al Registre d’Alumnes de Catalunya (RALC) i que es pot obtenir amb la Consulta de l’identificador de l’alumne. La direcció del centre on s’han cursat ensenyaments des del curs 2015-2016 també pot facilitar el número identificador de l’alumne/a a les famílies i, en casos excepcionals i durant el període de preinscripció, es pot sol·licitar aquest identificador a les àrees territorials del Departament d’Educació, acreditant-se amb el DNI o document equivalent.

El tràmit de presentació de la sol·licitud electrònica s’acaba amb l’enviament del formulari i no s’ha de presentar cap còpia al centre.

Si no es pot utilitzar el formulari electrònic cal utilitzar el formulari amb suport informàtic. En aquest cas, cal enviar les dades amb aquesta eina dins el termini previst. A continuació, cal enviar per correu electrònic el resguard de la sol·licitud i, acompanyat de la documentació acreditativa corresponent, escanejada o fotografiada per les dues cares, a la bústia electrònica oficial de l’Institut El Castell: a8053285@xtec.cat dins el termini establert per presentar la documentació.

Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona però s’hi poden indicar peticions d’admissió en diversos centres, modalitats i règim, sempre ordenats per ordre de preferència.

ITINERARIS 1R BTX 2020-2021

ITINERARIS 2N BTX 2020-2021

  • Per a més informació o demanar cita prèvia, podeu trucar al telèfon  693803867 o enviar un correu a a8053285@xtec.cat

Caligrammes

Salut à tous et toutes !!! 
 
Les élèves de français (1r et 2e ESO) on fait la connaissance de Guillaume Apollinaire, grâce aux calligrammes 
et du poème “ Déjeuner du matin ” de Jacques Prévert. Voilà un petit aperçu !

Preinscripció i Matrícula ESO 2020-2021

 

QUÈ CAL SABER ABANS DE PRESENTAR LA PREINSCRIPCIÓ? (enllaç)

Telèfon de consultes sobre la Preinscripció: 693803867 (de 9h a 14h)

Informació del Departament sobre la Preinscripció i Matrícula (enllaç)

No sé el núm. identificador d’alumne del meu fill/a (enllaç)

Enllaç a la presentació de la sol.licitud en suport informàtic: del 13 al 22 de maig
Presentació de sol.licituds amb cita prèvia: (del 19 al 22 de maig)

Podeu demanar Cita Prèvia PER INTERNET en aquest ENLLAÇ A CITA PRÈVIA o  AL TELÈFON DEL CENTRE: 937777640 (del 19 al 22 de maig, de 9h-14h)

Enllaç a l’imprès de sol.licitud de preinscripció (per a casos excepcionals)

 

A partir del curs vinent oferirem un nou CFGS a l’Institut El Castell!

Amics i amigues de l’Institut El Castell,

Esperem que us trobeu bé de salut i us fem una abraçada ben forta a totes les famílies que malauradament esteu patint moments durs…

Com dèiem, són setmanes complicades, però alhora són setmanes d’esperança i il·lusió. Avui volem compartir amb tota la Comunitat Educativa un dels moments més importants de la nostra història com a centre educatiu públic d’Esparreguera. Un moment que és fruit de l’empenta de l’alumnat, del treball del claustre d’ara i d’abans, del PAS, de les famílies i de l’esforç de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament.

I és que el curs vinent tindrem a l’Institut El Castell un Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral. Serà l’únic CFGS d’aquestes característiques amb caràcter públic de les comarques de Barcelona i un dels dos existents a tot Catalunya. Les classes es duran a terme a l’Escola de Música i Dansa d’Esparreguera.

És un privilegi per a nosaltres l’arribada de la Formació Professional a Esparreguera, i que sigui al nostre Centre. Un institut que comença a celebrar d’aquesta manera tan i tan lluïda el 25è ANIVERSARI, que se celebrarà durant el curs 2020-21. En sentireu a parlar i…molt!

El vessant artístic de l’Institut El Castell és prou important: ja comptem amb un Batxillerat Artístic que fa una gran tasca i que dinamitza molt el Centre.

Una dels objectius que tenim per als propers cursos és millorar encara més el vincle amb la població, i tenir a casa nostra un Cicle dedicat al teatre és un motiu de joia i un gran pas endavant en aquest sentit.

Així doncs, la cultura i l’educació pública estan d’enhorabona al poble de La Passió,

SOM TEATRE, SOM EL CASTELL!

INSTITUT EL CASTELL
Esparreguera

Un Sant Jordi diferent

A l’Institut el Castell continuem celebrant un Sant Jordi diferent amb les propostes del nostre alumnat del batxillerat artístic. Aquí us deixem algunes:

El 14 d’abril iniciem les activitats telemàtiques corresponents a la 3a avaluació

Benvolgudes famílies,

Com us vam informar i ja sabeu, l’Institut El Castell començarà les activitats corresponents a la 3a avaluació de forma telemàtica a partir del dimarts 14 d’abril, tal com ha decidit el Departament d’Educació.

Volem continuar en la mesura del possible el procés d’aprenentatge de l’alumnat, després d’un 1r i 2n trimestres convencionals. Ara bé, som conscients que el funcionament habitual que tindrem no serà el mateix que hi hauria en una situació normal i el que farem és donar suport a l’alumnat en el marc d’un procés educatiu adaptat a les circumstàncies que com a país ens toca viure.

A continuació trobareu una carta informativa mitjançant la qual us volem donar resposta algunes preguntes que us poden sorgir al respecte: Com funcionaran les classes? Quina feina es farà? Què es farà en les hores programades? Si hi ha problemes per connectar-s’hi, com se soluciona? I les tutories?.

Alhora, també podeu consultar l’horari assignat per nivells:

CARTA FAMÍLIES
HORARIS 1r ESO
HORARIS 2n ESO
HORARIS 3r ESO
HORARIS 4t ESO
HORARIS 1r BTX
HORARIS 2n BTX

Per últim, com a Centre volem fer-vos una abraçada ben forta a tots i totes, especialment a les famílies d’alumnat, professorat i PAS, que sabem que heu tingut pèrdues de persones estimades o que teniu problemes de salut. Molts i molts ànims.

EQUIP DIRECTIU

L’Institut El Castell no s’atura!

Tot i el confinament, l’activitat de l’Institut El Castell Esparreguera no s’atura.
Divendres passat va ser el dia mundial del teatre i l’alumnat de Batxillerat Artístic de l’institut ho va celebrar fent allò que més els agrada: ballant, cantant i actuant junts.
Aquests dies no es poden trobar físicament, però han col·laborat virtualment per oferir-vos un tastet del que serà el nostre musical. No hi ha res que ens aturi! #SomdElCastell, #ElMusicaldElCastell

 

TANCAMENT DE L’INSTITUT EL CASTELL

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes de l’Institut El Castell, en horari lectiu, les activitats extraescolars, les reunions i la Jornada de Portes Obertes de l’ESO.

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Així mateix, us recomanem que els vostres fills/filles estiguin pendents a les possibles comunicacions del professorat de les diferents matèries (a través del Classroom, correu electrònic, Moodle) per tal de disminuir l’afectació d’aquesta mesura en el seu aprenentatge.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Com a centre educatiu, us mantindrem informats en tot moment de les novetats que faci arribar el Departament d’Educació a la direcció del centre.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració,

Atentament,

Jordi Fort i Baselga

Director

Al Palau de la Música amb 2n

El passat dijous 20 de febrer els alumnes de 2n van assistir al Palau de la Música Catalana per gaudir una estoneta de la música de Beethoven, el geni de Bonn. Van presenciar un espectacle ple de ritme, llum i on l’himne de l’alegria cantat a uníson va ficar el fermall al matí.

 

Setmana Esparreguera

Aquesta és una setmana plena d’activitats relacionades amb la nostra vila.

Ja sabeu, si hi voleu participar, compartiu amb nosaltres el vostre racó d’Esparreguera amb l’etiqueta #castellguera2020

 

Hui els alumnes de 4t han vist la casa Can Castell, situada al nostre municipi. En aquesta casa la Regent Maria Cristina (mare d’Isabel II) i el general Espartero signaren el pacte d’Esparreguera el 29 de juny de 1840. També hem vist algunes de les… Llegeix més»

Els de la SIEI fem sabó

Aquest mes de gener, els alumnes del SIEI hem après a fer sabó. La Laura Macià, estudiant de Màster de Psicopedagogia i el David, ex alumne del nostre institut, ens han ensenyat la fórmula màgica del sabó natural!!!

Per acabar, hem fet la nostra pròpia marca i logotip: SABÓ INSTITUT  EL CASTELL! També  vam visitar el safareig de Cordelles , on es rentava amb aquest sabó fins no fa gaire. Voleu veure la nostra experiència?

Esquiada de 3r ESO

L’alumnat millora el seu nivell d’esquí de manera satisfactòria.

El temps acompanya i aquesta nit ens acomiadem fent gresca a la discoteca privada de l’hotel.

Demà aprofitarem les últimes baixades !!

 

AL SIEI DE L’INSTITUT FEM PROJECTES

Els companys i companyes del SIEI de l’Institut el Castell us volem presentar un projecte d’alimentació saludable i de coneixement del nostre poble.
Aquest projecte ha tingut dues parts.
Primer van fer uns tallers de cuina saludable, amb fruita de tardor, moniatos, i panellets. Vam fer cadascú una recepta, vam aprendre sobre l’alimentació saludable, on anar a comprar productes de proximitat, com fer un pressupost.
Més tard, vam fer investigació d’establiments d’alimentació saludable a Esparreguera com fruiteries i restaurants. Hem après més del nostre poble i de l’alimentació. A continuació podeu veure una mostra de el que hem fet.
Iván S, Daniela, Jan, Ander, Iván C, Nacor, Gerard.

Aqui en teniu un resum fet per l’Iván S.