Proves Cangur 2015

UN ALUMNE DE DELTEBRE QUEDA EL QUART DE 7977 PARTICIPANTS

 

L’Institut de Deltebre ha participat, com cada curs, en la prova Cangur. Aquest any se celebrava el dia 19 de març, festiu al nostre municipi, per la qual cosa l’assistència de l’alumnat ha estat menor. En total hi han participat, al nivel 1, set alumnes de 3r d’ESO: Àlex Cabello, Azael Grado, Sònia Sàlvia, Maria Sàlvia, Didac Saragossa, Joan Sentenac i Albert Tomàs.

Ens sentim molt orgullosos dels resultats de tot el nostre alumnat i destaquem especialment que Didac Saragossa ha aconseguit la quarta posició d’un total de 7977 alumnes del seu nivell.

La prova consta de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. Els enunciats els prepara, en una reunió internacional celebrada a Puerto Rico, l’Associació Le Kangourou sans Frontières. Catalunya hi participa amb representació nacional pròpia i actualment ostenta, per elecció, un dels càrrecs de l’equip directiu de l’Associació. Per tant, els participants i les participants d’arreu d’Europa i d’altres països del món es plantegen els mateixos problemes amb una hora i un quart per intentar resoldre’ls.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>