Lliurament dels XIX Premis Ramon Calvo

XIX PREMIS RAMON CALVO

El passat dijous, 29 d’abril, es van lliurar els XIX Premis d’Investigació i Recerca Ramon Calvo que coorganitza l’Institut de Deltebre , l’Ajuntament de Deltebre i l’AMPA de l’Institut.

La cerimònia va recuperar el format presencial, amb limitació d’aforament i vam estrena nova ubicació, al Centre Fluvial del Delta.

La participació  va estar d’un total de 21 treball de recerca i 5 obres d’art, dels diferents Instituts de les Terres de l’Ebre, de molt alta qualitat.

El primer premi en la modalitat de TR humanístic social ha estat per al treball “Interpretació filosòfica i hermenèutica de la segona simfonia de Gustav Mahler” de Maria Subirats Múria de l’Institut Cristòfol Despuig de Tortosa. El segon premi en aquesta modalitat ha estat per al treball “La mirada femenina en música de cámara de Rosa Regàs” de Maria Castellà Fàbregues de l’Institut de Roquetes. 

Respecte a la modalitat de TR cientificotècnica, el primer premi ha estat per al treball “El raigs còsmics i la cambra de Boira” de Sami Calvo Muñoz de l’Institut de Roquetes; i el segon premi ha estat per al treball “Creació de sistemes dunars fixats amb la vegetació, al Delta de l’Ebre” de Gemma Lluís Porres de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta.

Pel que fa al premi de cartell, ha estat per a l’obra “La ment en la seva profunditat. Trencant estereotips”, de Júlia Salvadó Sans de l’Institut Ramon Berenguer IV.

En aquesta edició, excepcionalment, el jurat a fet una menció especial al treball “Un camí de vida. Ramon Calvo” de Júlia Villalba Mola de l’Institut de Deltebre.

Enhorabona a tots els premiats i premiades, i esperem que la XX Edició dels premis de l’any vinent es pugui celebrar amb total normalitat.

Al següent enllaç podeu veure les imatges de l’acte: Imatges acte d’entrega

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>