Concurs “Tens Insta? Explica un llibre”

Si tens entre 14 i 18 anys i estàs cursant 3er i 4art de la ESO, Batxillerat o Cicle formatiu de Grau mitjà, tens fins al 17 de maig per recomanar a través del teu Instagram un llibre que hagis llegit. Recorda posar l’etiqueta #explicaunllibre.

El concurs té dues categories: ESO i Batxillerat/Grau Mitjà. Un jurat farà una primera selecció escollint entre 10 i 20 obres finalistes per cada categoria i, a continuació, els usuaris de la plataforma Adolescents.cat seran els que amb la seva votació popular decidiran els guanyadors.

En què consisteix la participació?

Tria un llibre que hagis llegit i recomana’l al teu compte d’Instagram amb l’etiqueta #explicaunllibre. Ho pots fer en format foto o vídeo. Hauràs d’explicar:

  • Perquè t’ha agradat.
  • L’autor, el títol, l’editorial i el teu institut (i si tenen Instagram etiqueta’ls).
  • Si vols, pots publicar també una cita del llibre que t’hagi agradat acompanyada de la recomanació.

Tingues en compte…

  • Has de tenir el teu Instagram amb perfil públic durant el concurs.
  • A més, hauràs d’omplir un formulari de participació.

Quins premis pots guanyar?

Hi haurà 3 premis:

  1. Un eBook, 300 € per a llibres físics i un accés a la Xarxa de Biblioteques de Catalunya. A més, l’institut on estudia el guanyador rebrà 300 € per a llibres físics i un Escape Room per a tota la classe.
  2. 200 € per a llibres físics. A més, l’institut on estudia el guanyador rebrà: 200 € per a llibres físics i un Escape Room per a tota la classe.
  3. 100 € per a llibres físics. A més, l’institut on estudia el guanyador rebrà 100 € per a llibres físics i un Escape Room per a tota la classe.

El termini per participar és des del dia 6 de maig fins al 17 de maig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>