Concurs microrelats de terror 2018

Premi concurs microrelats de terror  2018

Per segon any consecutiu la nostra alumna de 1r de Batxillerat B, Alba Murcia Navarro, ha guanyat el concurs de microrelats de terror 2018 en la categoria de batxillerat i cicles formatius pel conte L’ombra del panissar. És el segon cop que l’Alba va a recollir el premi en aquest concurs, i sempre li agrada tornar-hi perquè allí, a l’Institut Cristòfol Despuig de Tortosa, tothom és molt ben rebut i s’hi valora moltíssim l’escriptura creativa.

Enguany, els relats de terror giraven al voltant de les marfantes, l’home del sac…, en definitiva, personatges dels  nostres pobles que fan molta temor! L’Alba va construir el relat a partir d’una marfanta, amb un final, com li comentaren els professors del tribunal, molt especial i molt divertit! L’ombra del panissar és un relat realment esfereïdor, però amb el toc personal i humorístic que l’Alba sap donar.

Moltes felicitats, Alba, tu sí que en saps!

El relat guanyador el podeu trobar en aquest enllaç:

L’ombra del panissar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>