Ajuts individuals de desplaçament curs 2018-19

Els alumnes d’ESO que tinguin una distància mínima de 3km entre el domicili i el centre escolar ja poden sol·licitar els Ajuts Individuals de Desplaçament per aquest curs 2018-19.

Trobaran tota la informació sobre els requisits i el procediment per a sol·licitarla a la seu electrònica https://www.seu-e.cat/web/ccbaixebre.

Cal recordar que l’alumnat de Sant Jaume que es desplaça fins al centre educatiu amb el bus escolar no es pot acollir aquesta beca.

En cas contrari, els usuaris del bus escolar que tinguin una distancia de més de 3km del seu domicili de residència fins a la parada més propera de bus si que es podran acollir a sol·licitar aquesta beca.

Terminis per presentar les solicituds:

  • De l’1 al 20 de febrer de 2019 a l’assistent Social de Deltebre.
  • Al Consell Comarcal del Baix Ebre fins el dia 28 de febrer de 2019, presencialment o a través de la seva web electrònica https://www.seu-e.cat/web/ccbaixebre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>