Sant Jordi 2018 a l’Institut de Deltebre

Dilluns 23 d’abril vam celebrar la Diada de Sant Jordi amb moltes activitats. En primer lloc, tot l’alumnat del centre va participar en la Marató de Lectura, llegint petits textos triats per cadascun. A continuació, els cursos de 1r i 2n d’ESO van anar a l’auditori de Sant Jaume per veure la representació de l’obra teatral “Adolescents anònims” de Meritxell Terrats Cortiella​, ​a càrrec de d’alguns companys i companyes de l’Institut i la recitació de poemes en anglès, que van ser tot un èxit.

Mentrestant, 3r i 4t d’ESO participaven en diferents tallers organitzats pels departaments, com ara Kahoots a 3r (amb premis per als guanyadors i guanyadores) , Lettering time , tallers de diferents manualitats (clauers, punts de llibre,…) per a vendre, pel viatge fi de curs a 4t i un mural de ciències socials.

Per acabar, a partir d’última hora, es van lliurar els premis literaris de Llengua catalana i Llengua Castellana i les diverses distincions del departament de Matemàtiques.

Donem les gràcies a tothom que hi ha participat i esperem que n’hagueu gaudit. Fins al proper any!

A l’enllaç següent teniu les fotos de les diferents activitats: FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>