IMPULSEM LA ROBÒTICA

El passat 6 de febrer, l’alumnat de l’optativa de Tecnologia de 4t d’ESO de l’Institut de Deltebre vam participar en l’última edició del programa Impulsem la robòtica. Tecnologies creatives a l’aula al CosmoCaixa de Barcelona. Aquest projecte està basat en el treball per projectes amb la plataforma ARDUINO i la  iniciació al pensament computacional.

COSMOCAIXA

Els projectes presentats vans ser dos:

  • Segadora controlada pel mòbil.
  • Robot jugador de bàsquet controlat pel mòbil.

Després d’intens treball des de començament de curs, aquest dia es van presentar els projectes juntament amb 57 centres de tota Catalunya amb un total de 206 projectes, l’assistència a la jornada va ser de 1000 persones aproximadament.

. L’objectiu és formar l’alumnat des d’una perspectiva oberta i activa, en plataformes obertes sota el concepte de programari i maquinari lliures que disposen d’una gran comunitat d’usuaris arreu del món que comparteixen coneixements i projectes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>