Dos premis més per Marta

Per la nostra alumna Marta Bertomeu Sancho, muntellera d’origen, ha estat un resultat esplèndid poder presentar i rebre dos premis de gran prestigi pel seu treball de recerca SOM MÉS QUE UN RIURE: PLA DE MÀRQUETING TURÍSTIC DEL DELTA DE L’EBRE tutoritzat per Susana Subirats Solé.

El dia 27 de novembre del 2019  a l’ Hotel Alimara de Barcelona va rebre el primer premi de la XIII edició dels Premis Treball de Recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Batxillerat del curs 2018-2019convocats per la Fundació Gaspar Espuña-CETT dotat en el cost dels estudis universitaris que decideixi cursar (fins un màxim de 4.000 €).Pel que fa el centre ha rebut  un val de 1.000 € per a material educatiu i la tutora ha rebut una tauleta.

D’ altra banda, el divendres 29 de novembre a Tortosa, a la seu de la Generalitat a les Terres de l’Ebre,Xavier Pallarés (delegat de Govern) va lliurar a Marta Bertomeu Sancho  el primer premi (dotat amb 1.500 euros) de la 8a edició dels Premis IDECE. Els altres premiats són d’ Ulldecona, de Sant Carles de la Ràpita  i d’Alcanar. En el següent enllaç podreu  veure el recull de les intervencions:

https://www.youtube.com/watch?v=H9gwcdlgus0

En ambdós casos el fil de l’entrellat és potenciar la feina ben feta quan es fa un projecte econòmic de desenvolupament integral. El futur del nostre territori passa per la coherència i la creativitat que innovi en la orientació dels recursos del Delta. Aquest ha estat l’esforç de Marta Bertomeu Sancho i aquests dos últims premis el reconeixement a la qualitat del seu treball.

Per la nostra part, des de l’Institut de Deltebre li volem donar  l’enhorabona per aquests èxits i,  formular   el desig més encoratjador perquè aquest esforç perduri i  marqui una  tendència: És  essencial potenciar  un pla punyent i integral ja que ens hi juguem el dia de demà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>