Divulgació tecnològica

Els alumnes de l’assignatura de Tecnologia Industrial II, Gerard Ardit, Carlos Bertomeu, Joaquim de la Cruz i Julia Mauri , han estat seleccionats per participar en el Forum Impulsa 2015. Juntament amb quatre equips d’ estudiants de batxillerat de la resta de l’ Estat podran gaudir d’aquestes jornades els dies 25 i 26 de juny a Girona.

Els nostres alumnes van preparar un projecte d’emprenedoria, basat en el treball MovMind, que van presentar al Repte Empren del “KIT CAIXA Jóvenes Emprendedores”. El jurat ha atorgat l’ estada al Forum impulsa 2015 per potenciar el seu talent i la seva capacitat emprenedora. La Fundació Princesa de Girona va engegar el 2010 amb l’objectiu de descobrir i proposar les condicions educatives, tecnològiques, econòmiques, polítiques i socials necessàries per convertir joves inquiets (entre 16 i 35 anys ) en creadors de progrés mitjançant iniciatives en tots els àmbits: cientificotecnològic, empresarial i social, esportiu i artisticocultural.

DIVULGACIÓ TECNOLÒGICA 2IMG_6595 DIVULGACIÓ TECNOLÒGICA IMG_6602

 

2 comentaris

  1. Francesc

    La Fundació Princesa de Girona va endegar, l’ultima paraula està mal escrita és engegar. Perdona per la correcció, tot ho fem per millorar.

    1. admin Autor de l'article

      Gràcies per la suggerència que ens has fet. De totes maneres, si cerques el significat de la paraula endegar al diccionari d’estudis catalans podràs comprovar que no era un error.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>