36 Jornades Mèdiques i de la Salut Terres de l’Ebre

Júlia Sorribes Melich, alumna de segon de Batxillerat del nostre centre ,ha guanyat l’accéssit al “Premi al millor Treball de recerca de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau superior en l’àmbit sanitari Terres de l’Ebre” amb el treball de recerca: Gota a gota (les transfusions sanguínies i els trens hospital durant la Guerra Civil) tutoritzat per Glòria Baron Fernàndez.
Tant l’ exposició com  el lliurament dels guardons va tenir lloc en l’acte de la cloenda de les 36 Jornades Mèdiques i de la Salut de les Terres de l’Ebre. Celebrada el divendres dia 21 de febrer a l’aula Magna del Campus de Terres de L’Ebre de la URV,  la presentació oral de Júlia  Sorribes Melich va ser clara, precisa, rigorosa i convincent.
La Fundació de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Cata.lunya i de Balears ha dotat el premi en 100 € per l’ alumna i en 100 € pel centre.

Transmetem l’enhorabona  a Júlia Sorribes Melich i a la seva tutora de treball de recerca per una feina ben feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>