Dels fogons a l’esperit

 

Alguns dies anem a la cuina amb els professors i preparem les nostres receptes. A més, estem fent un receptari “La cuina de l’AO. Dels fogons a l’esperit”

A la primera sessió vam cuinar

MACEDÒNIA DE TARDOR (11 PERSONES)

INGREDIENTS

2 MAGRANES 

4 MAÇANES 

3 PERES 

4 KIWIS 

1 POT DE PRÉSSEC EN ALMÍVAR GRAN 

4 PLÀTANS 

1 POT DE PINYA GRAN 

6 TARONGES 

1 LLIMONA 

QUINS ESTRIS NECESSITEM

9 PELADORS/GANIVET

2 BOLS GRANS

1 ESPREMEDOR

9 DAVANTALS

TAULES PER TALLAR LA FRUITA

COM HO FAREM

  1. NETEJAREM LA FRUITA.
  2. FAREM EL SUC DE LA LLIMONA I EL POSAREM AL BOL.
  3. AGAFAREM LA TAULA PER TALLAR I PELAREM LA FRUITA QUE CALGUI.
  4. TALLAREM LA FRUITA I L’ANIREM INCORPORANT, PRIMER LA MAÇANA I LA PERA.
  5. UN COP TENIM LA FRUITA FRESCA AL BOL POSAREM EL PRÉSSEC TALLAT I LA PINYA TALLADA.
  6. ESPREMEREM LES TARONGES I AFEGIREM EL SUC AL BOL.
  7. QUAN ACABEM NETEJAREM ELS ESTRIS.
  8. I, FINALMENT, ENS HO MENJAREM.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>