Alguns dies anem a la cuina amb els professors i preparem les nostres receptes. A més, estem fent un receptari “La cuina de l’AO. Dels fogons a l’esperit”
A la primera sessió vam cuinar
MACEDÒNIA DE TARDOR (11 PERSONES)
INGREDIENTS
2 MAGRANES
4 MAÇANES
3 PERES
4 KIWIS
1 POT DE PRÉSSEC EN ALMÍVAR GRAN
4 PLÀTANS
1 POT DE PINYA GRAN
6 TARONGES
1 LLIMONA
QUINS ESTRIS NECESSITEM
9 PELADORS/GANIVET
2 BOLS GRANS
1 ESPREMEDOR
9 DAVANTALS
TAULES PER TALLAR LA FRUITA
COM HO FAREM
- NETEJAREM LA FRUITA.
- FAREM EL SUC DE LA LLIMONA I EL POSAREM AL BOL.
- AGAFAREM LA TAULA PER TALLAR I PELAREM LA FRUITA QUE CALGUI.
- TALLAREM LA FRUITA I L’ANIREM INCORPORANT, PRIMER LA MAÇANA I LA PERA.
- UN COP TENIM LA FRUITA FRESCA AL BOL POSAREM EL PRÉSSEC TALLAT I LA PINYA TALLADA.
- ESPREMEREM LES TARONGES I AFEGIREM EL SUC AL BOL.
- QUAN ACABEM NETEJAREM ELS ESTRIS.
- I, FINALMENT, ENS HO MENJAREM.