“Ni Romeu ni Julieta”

El proper dijous 26 d’abril a les 19’30, els alumnes de primer del Batxillerat Artístic del nostre centre representaran l’obra “Ni Romeu ni Julieta” de Josep Maria Uyà, al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols.
En l’obra, un grup d’estudiants es proposa muntar Romeu i Julieta comandat per dues estudiants de direcció de l’Institut del teatre. El grup, però, no és homogeni, ja que alguns ho fan per fer diners per al viatge de fi de curs, i la meitat pensen que és millor fer un concert. A mesura que s’assaja, surten les diferències, i la trama del grup es va assemblant a la trama de l’obra que estan assajant, fins al punt que quan al final ho deixen córrer tot, els dos líders de cada banda, que també tenen els papers protagonistes a l’obra que assagen, acaben enamorats. Així és que l’assaig fracassa totalment, però no l’argument.
Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>