Història

Treballem el futur i estem preparats

L’institut El Til·ler és un centre que es va crear el curs 2009-2010 al barri de Corró d’Avall situat a les Franqueses del Vallès per donar resposta al creixement del municipi.

Pel que fa a les infraestructures es construeix com un centre per a realitzar l’ESO i el Batxillerat i està dotat de les instal·lacions necessàries per a cursar aquests estudis.

Durant els primers vuit anys hi ha hagut la mateixa direcció i enguany ha canviat, tot i que el nou projecte parteix de la idea de donar continuïtat a la labor realitzada al llarg dels primers vuit anys del centre i d’analitzar els aspectes susceptibles de millora per encaminar-los cap a l’excel·lència.

Des d’un inici, el centre és concebut com la seu de tota la comunitat educativa i amb voluntat de servei al municipi.

El professorat i el personal no docent constitueixen el cor d’un centre que batega al ritme de les noves generacions, d’uns alumnes que són el futur i els protagonistes de l’aprenentatge i dels canvis.

El curs 2017-2018 estem formant la nostra novena promoció obtenint molt bons resultats tant acadèmics com de cohesió social.

El curs 2018-2019, a més d’iniciar el nostre desè aniversari, el centre tindrà quatre línies reglades d’ESO i dues línies de 1r de Batxillerat.

El nostre desig és continuar treballant pel futur dels joves de les Franqueses, participar amb el municipi i contribuir a la seva millora.

La Direcció