CANVI DE DATES DE LES PROVES DE 4t DE COMPETÈNCIES BÀSIQUES

Us comuniquem que les noves dates de les proves de Competències bàsiques de 4t seran el dimecres 13 i el dijous 14 de febrer. Els alumnes hauran d’estar, els dos dies, a les 8.45 h asseguts a les taules de les classes, separats, i per ordre alfabètic. De 8 a 8.45 h hores la biblioteca romandrà oberta per atendre l’alumnat de 4t.

Recordem la importància de portar tot el material necessari els dos dies: estoig complet, calculadora i regle.

El nou calendari d’aplicació serà el següent:

13 de febrer, dimecres:

  • 9 a 10.15h. Llengua estrangera (anglès)
  • 10.15 a 11.30h. Cientificotecnològica
  • 11.30h. Descans

14 de febrer, dijous:

  • 9 a 10h. Llengua catalana
  • 10 a 11h. Matemàtiques
  • 11 a 11.30h Descans
  • 11.30 a 12.30h Llengua castellana

Xerrada d’Arturo Padilla a l’alumnat de 4t

Benvolgudes famílies,

El passat dijous dia 7 de febrer, els alumnes de 4t ESO van gaudir de la xerrada d’Arturo Padilla del seu llibre Supervivientes detrás de las cámaras. Va ser una trobada molt interessant en la qual els alumnes van tenir l’oportunitat de parlar del llibre amb l’autor. En acabar la xerrada tots els alumnes es van poder fer una foto amb l’Arturo al pati.… Llegeix més»

Xerrada de presentació de la UAB a l’alumnat de 4t ESO

Benvolgudes famílies,

Durant el matí del dimarts 5 de febrer, l’alumnat de 4t ESO ha participat en una xerrada de presentació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha sigut molt interactiva i han participat els alumnes amb molts dubtes. S’ha exposat les dates de preinscripció, com es calcula la nota d’accés, les opcions que poden triar a la UAB i altres dades molt interessants per l’alumnat que vol cursar estudis universitaris.… Llegeix més»

CANVI DE DATES DE PROVES DE 4t DE COMPETÈNCIES BÀSIQUES

Benvingudes famílies,

Us comuniquem que les noves dates de les proves de Competències bàsiques de 4t seran el dimecres 13 i el dijous 14 de febrer. Els alumnes hauran d’estar, els dos dies, a les 8.45 h asseguts a les taules de les classes, separats, i per ordre alfabètic. De 8 a 8.45 h hores la biblioteca romandrà oberta per atendre l’alumnat de 4t.
Recordem la importància de portar tot el material necessari els dos dies: estoig complet, calculadora i regle.

El nou calendari d’aplicació serà el següent:

13 de febrer, dimecres:

· 9 a 10.15 h. Llengua estrangera (anglès)

· 10.15 a 11.30 h. Cientificotecnològica

· 11.30 h. Descans

14 de febrer, dijous:

· 9 a 10 h. Llengua catalana

· 10 a 11 h. Matemàtiques

· 11 a 11.30 h Descans

· 11.30 a 12.30h Llengua castellana

Atentament,
Institut El Til·ler… Llegeix més»

Xerrada d’Arturo Padilla 2n ESO

Benvolgudes famílies,

Divendres 8 de febrer, l’alumnat de 2n d’ESO va tenir l’oportunitat de conèixer l’Arturo Padilla i conversar-hi. L’autor de la novel·la La tempesta va fer una xerrada amena que va permetre descobrir alguns detalls sobre l’argument de la novel·la i reflexionar sobre la relació pares-fills, l’amistat, el perdó i la mort.… Llegeix més»

Lliga de futbol a l’Institut El Til·ler

Estimades famílies,

Des del mes d’octubre passat, els dilluns i dimecres a l’hora del pati, es juga la lliga de futbol al nostre institut.
Els 7 equips que han participat (veure fotos) han jugat partits molt emocionants. El públic ha vibrat molt amb les seves jugades!
La lliga regular ja ha acabat i els 4 equips amb més puntuació es classifiquen per a la següent fase.
Jugaran semifinals i final a dos partits.… Llegeix més»

VERSEMBRANT A L’INSTITUT

Aquest divendres, dia 1 de febrer, els alumnes de batxillerat han gaudit d’un taller de rap realitzat per Versembrant. A través d’aquests tallers, Pau Llonch pretén fomentar la consciència crítica del jovent mitjançant l’art urbà i el hip hop.
Realment tenim un bon nivell musical i poètic entre el nostre alumnat. Felicitats!… Llegeix més»

Concurs The Fonix 2019

Un altre curs més, enguany el nostre alumnat d’ESO amb millor resultats en anglès participa al concurs d’anglès interescolar de Catalunya The Fonix. Els equips han de preparar un mini-projecte en anglès (format presentació de vídeo) sobre el tema establert per l’organització del concurs: proposar mètodes per conscienciar sobre les llengües indígenes des de les escoles per l’alumnat de 1r i 2n d’ESO, i com millorar la igualtat de gènere a l’educació i la ciència per l’alumnat de 3r i 4t d’ESO.… Llegeix més»

El feixisme es combat amb democràcia

Gairebé 300 alumnes han participat aquest dimarts al matí en un acte inclòs dins de la programació de la Commemoració del 80è Aniversari del Bombardeig de les Franqueses del Vallès. Els estudiants de quart d’ESO i segon de Batxillerat de l’Institut Lauro i de quart d’ESO i primer de Batxillerat de l’Institut el Til·ler han assistit a la projecció del documental “Venien cada dia. Memòria de la Guerra Civil a les Franqueses del Vallès”.… Llegeix més»

La plaça del diamant al teatre Victòria

Benvolgudes famílies,

Aquest passat dimecres 23 de gener els alumnes de 4t d’ESO han assistit a l’obra de teatre La plaça del diamant al teatre Victòria de Barcelona. L’objectiu d’aquesta sortida, a banda de visitar el teatre Victòria, gestionat per Tres per 3 (Dagoll Dagom, Tricicle i Anexa), on s’han representat obres musicals tan importants com Mar i Cel, Flor de Nit, Grease, Spamalot o La Família Irreal, era poder conèixer un clàssic de la literatura catalana de postguerra, aprendre, gaudir i compartir cultura.
La sortida ha estat tot un èxit, hem gaudit de l’espectacle i hem vetllat pel bon funcionament d’aquesta meravellosa aliança que és el teatre: artistes i públic.… Llegeix més»

Novetats a la biblioteca

Benvolgudes famílies,

Comencem l’any amb novetats literàries. En podeu trobar una mostra a l’exposició que hi ha al vestíbul del centre. Atureu-vos-hi! Segur que hi ha algun títol que us atrapa. Recordeu que podeu venir a fer el préstec dimarts i dijous a les estones de pati. … Llegeix més»

Normativa d’ús responsable de dispositius mòbils al centre

Estimades famílies,

Us informem de la normativa d’ús responsable de dispositius mòbils al centre. Recordem que l’alumnat en cap cas pot fer fotografies, vídeos o enregistraments de so dels companys o del professorat, sense un consentiment previ o per indicació d’alguna activitat acadèmica. Aquesta normativa pretén assegurar el dret a la intimitat de tots els integrants de la comunitat educativa.… Llegeix més»

Participem a la commemoració del 80è aniversari del bombardeig a les Franqueses

Benvolgudes famílies,

El dijous 24 de gener a la plaça de l’Ajuntament, hem participat a l’acte inaugural del 80è aniversari del bombardeig. Juntament amb els parlaments institucionals i de l’historiador Joan Garriga s’ha inaugurat un monòlit en memòria de totes les víctimes de la Guerra Civil (1936-1939), de l’exili i de la repressió franquista.

La participació del nostre Institut ha consistit en la lectura de textos preparats per les alumnes Aida Haro, Gemma Girbau, Estíbaliz Ávila i Júlia Boix en resposta a la xerrada de la testimoni de la Guerra i el franquisme Assutzena Bruach.… Llegeix més»