Sortida al riu Congost 2n Batxillerat

Benvolgudes famílies,
Divendres passat, 4 d’octubre, els alumnes de 2n de batxillerat de l’Institut El Til·ler vam fer una sortida al riu Congost. L’objectiu principal era la recollida de residus que embruten el nostre poble, sobretot plàstics i brossa que llencen els franquesins. Tots aquest residus van a parar als cursos fluvials i desemboquen al mar, el contaminen i afecten directament la fauna que hi viu.Vam omplir un total de 18 bosses d’escombraries. D’entre les deixalles més estrafolàries van destacar: un ventilador, un GPS, una vitroceràmica i ampolles plenes d’orina.Amb aquesta petita contribució esperem que Les Franqueses perduri neta més temps i, d’aquesta manera, puguem aturar processos com l’emergència climàtica.… Llegeix més»

Xerrada: l’Adaptació (El procés d’adaptació dels infants de 0 a 3 anys a les Escoles Bressol)

Des del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut us adjuntem informació de la primera xerrada del curs 2019-2020 que es porta a terme en el marc del Projecte Fem Camí en l’Educació en Família i el Projecte Educatiu Comunitat i Escola.· Xerrada: l’Adaptació (El procés d’adaptació dels infants de 0 a 3 anys a les Escoles Bressol)· Dilluns 21 d’octubre de 2019· A les 15.30 h· A l’Escola Bressol Municipal Les Tres BessonesEl període d’inscripció és del 7 al 18 d’octubre al telèfon de l’Escola Bressol 938 498 483 o al correu electrònic escolabressol.3bessones@lesfranqueses.cat… Llegeix més»

Sortida de tutoria de 1r d’ESO

Estimades famílies,
El passat divendres 27 de setembre, l’alumnat de 1r d’ESO vam fer una sortida de tutoria al Parc del Falgar. Cada grup va compartir un esmorzar i un seguit d’activitats ideals per establir vincles amb els companys a través de dinàmiques de cohesió. A més, també vam tenir una estona lliure per xerrar, jugar i descobrir aquest meravellós parc que tenim a Les Franqueses del Vallès.
Ens ho vam passar molt bé!… Llegeix més»

Vídeo per la conscienciació en l’abús dels plàstics

Estimades famílies,
El divendres 27 de setembre de 2019 es va celebrar la Vaga Mundial del Clima. Les protestes coincideixen amb la celebració a Nova York (EUA) de la Cimera Climàtica convocada per l’ONUper impulsar l’ambició en les negociacions de la pròxima Conferència del Clima, que se celebrarà a finals d’any a Xile. Des del nostre centre, l’alumnat també ha expressat la seva preocupació. Us mostrem un vídeo que van fer tres alumnes de batxillerat per la conscienciació en l’abús dels plàstics en la nostra vida quotidiana.… Llegeix més»

Ajuts individualitzats convocats pel Ministerio de Educación y Formación Profesional per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu

Benvolguts i benvolgudes
Recordeu que el termini per demanar els Ajuts individualitzats convocats pel Ministerio de Educación y Formación Profesional per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu acaba el proper dijous 26 de setembre de 2019.
L’enllaç és:
http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/beques/… Llegeix més»

Servei gratuït de biblioteca per socis de l’AMPA

Estimades famílies,
Us informem que el dilluns 23 de setembre comença el servei de biblioteca gratuït pels socis de l’AMPA. El servei serà els dilluns i dimarts de 16 a 17.30 h a la biblioteca de l’institut. Cal recordar que l’alumnat ha de respectar aquest horari, és a dir començar a les 16 h i no poden sortir fins les 17.30. Si cap alumne ha de sortir abans han de portar una autorització dels pares signada i mostrar-la a la responsable de la biblioteca.… Llegeix més»

Reunions d’inici de curs amb les famílies de l’alumnat d’ESO.

Estimades famílies,
Us remetem la convocatòria per les reunions d’inici de curs amb les famílies de l’alumnat d’ESO. Aquestes reunions seran, com sempre, per nivells en hores diferents. És important l’assistència a aquestes reunions on es repassarà bona part de la informació més important del curs. Restem a la vostra disposició si teniu qualsevol dubte al respecte.… Llegeix més»