Comencem les pràctiques a les empreses!

Bones! Ja som aquí de nou amb moltes novetats.

Divendres 7 d’octubre vam anar acompanyats pel director i tutor, Joan Duran, i en Sergi de l’ajuntament a presentar-nos a les empreses que ens han assignat a cadascú. Ens van informar de les nostres tasques, responsabilitats, horaris, etc. Havíem de començar dimecres, però com que era festiu comencem demà divendres amb moltes ganes!

La darrera setmana hem estat ben ocupats, us contem: estem pintant la classe amb el nostre tutor. Primer vam calcular la superfície de la classe per saber quina quantitat de pintura necessitàvem, i vam triar es colors (blanc, verd i rosa) desprès vam preparar la classe amb paper i cinta per poder pintar i vam tapar tot el que no volíem embrutar. Encara ens queda una mica per pintar, quan acabem us ensenyarem com de maca ha quedat.

També hem estat treballant amb les jardineres. Hem començat a donar-los una capa de vernís i hem plantat aloe vera, que va molt bé per a la pell.

A l’àmbit lingüístic hem aprés a fer un currículum i una carta de presentació. Hem conegut els diferents tipus de currículum i hem posat en pràctica els tractaments de cortesia. En anglès estem practicant els presents, si seguim així prompte hi podrem anar a Londres! 😉

Les properes setmanes estarem ocupats preparant una petita sorpresa per a celebrar Halloween que de segur que us agradarà.

Prompte us donarem més detalls i us contarem com ens va per les empreses.
Fins aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>