El trofeu de l’Institut

El Departament de Socials va proposar la idea d’entregar un trofeu a les empreses que col·laboren amb l’Institut Domènec Perramon.

El projecte el vaig tirar endavant jo, l’Estel, de 4rt C. Com a primer pas vaig crear alguns esbossos inicials del projecte, els vam valorar en equip i vam triar la proposta que vam considerar millor. El disseny es va realitzar dins de l’assignatura d’informàtica utilitzant el programa “SketchUp”, que permet dissenyar objectes en tres dimensions. Un cop acabat el projecte, el vam ensenyar a en Francesc (professor de Socials) i en Mariano (professor de ViP) perquè ens donessin la seva opinió, tant pel que fa a la geometria com pel que fa al colors  a utilitzar.  A continuació podeu veure una imatge del disseny inicial:

trofeu

Inicialment vam plantejar fabricar els trofeus amb la impressora 3D. Però com aquest és un procés lent i calia fabricar molts trofeus en poc temps, vam decidir-nos per fabricar-los amb la tecnologia de tall per làser.

Es va fabricar el prototipus, que altre cop va ser avaluat i millorat en el seu disseny. Més avall podeu veure una fotografia del prototipus:

img_20170217_094602

 

El trofeu és fet amb metacrilats de 3mm de gruix, dels colors del logo de l’Institut. La flor és feta amb metacrilat transl.lúcid,

Estel Juvanteny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>