El cartell de Fem Mates

El cartell de Fem Mates

Com heu pogut comprovar, durant el tercer trimestre, hi han hagut canvis a la porta del departament de matemàtiques; s’hi ha creat un logotip ja que creiem que feia falta perquè abans no hi havia res per identificar que aquell espai era el departament.

Aquest logotip ha sigut creat amb l’aplicació SketchUp, a partir d una fotografía que s’hi assemblaba, hem anat seguint uns procediments per a la creació correcte del logotip.

Per començar vam tenir que agafar la imatge que voliem possar a la porta per fer-nos una idea de com seria, a partir d’aquí amb diferents eines del programa , vam tenir que resseguir les lletres i símbols per començar a donar forma i volum al logotip.

Un cop fet tot el text, vam crear un fons i es va pintar en conjunt amb el text, per acostar-nos i veure com seria més o menys el resultat un cop imprès.

Fet tot això, es van ajustar les mesures del logotip perquè quedes ajustat i a la hora d imprimir sortís bé ja que el vam dividir en dos impressions diferents, una per a cada meitat del logo.

Al acabar, es va imprimir, es van fer forats i es va penjar.

Capturalogo

porta

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>