DISECCIÓ D’UN PEIX PER ALUMNES DE 2n D’ESO

Us mostrem una pràctica que han realitzat els alumnes de 2n d’ESO dins el tema de la nutrició dels animals.
L’activitat ha consistit en fer una dissecció d’un peix, un verat o un sorell, per veure com estan fets per dins. Han fet un tall lateral per poder aixecar bé la paret del cos i poder observar totes les visceres. Han pogut diferenciar el cor, l’esòfag, les brànquies, el fetge, el ronyó, la bufeta natatòria, l’intestí i els testicles, en el cas de peix mascle.

Al principi els feia una mica de fàstic però després ja els hi va  agradar veure totes aquestes parts i veure com són els peixos per dins. Aquí tenim una petita mostra:

http://domenecperramon.blogspot.com/feeds/posts/default

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>