2n d’ESO – VIU EL CIRC!

El dia 27 de maig de 2019 l’alumnat de 2n d’ESO de la matèria optativa d’educació física “Viu el circ!” va fer un taller a l’Esplai de Circ d’Arenys de Munt. Els nois i les noies van desafiar la força de la gravetat mitjançant la pràctica d’acrobàcies amb llit elàstic, la realització d’aeris amb teles i el masteler, i l’execució d’equilibris i jocs malabars sobre objectes tals com la bola, els rul·los i el cable. També van desenvolupar la seva creativitat, la capacitat de superació personal, la responsabilitat, el compromís, la cooperació, l’esperit lúdic i el coratge, aspectes que són importants pel seu desenvolupament personal i social. Felicitem l’alumnat per la seva participació. Enhorabona! Sou uns i unes artistes!

Agraïm la col·laboració de l’Associació Cultural Esplai de Circ d’Arenys de Munt en l’organització d’aquesta activitat. Moltes gràcies!

Professora: Inma Benedico.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>