Raid atlètic a 1er d´ESO

Aquest dimarts hem anat amb l´alumnat de 1er d´ESO a l´Estadi Olímpic de Montjuic a fer un Raid atlètic: prova de resistència, velocitat 60m, salt d´alçada, relleus, activitat d´habilitats i una activitat amb cadires de rodes.
Si cliqueu en la imatge podreu veure els millors moments… Llegeix més»

Preinscripció Escolar 2021-2022


Del 17 al 24 de març de 2021 (a partir de les 9 hores): presentació de sol·licituds
És molt important respectar les dates de presentació, perquè totes les sol·licituds que es presentin fora d’aquest termini  perdran qualsevol prioritat a l’hora d’obtenir la plaça. En la sol·licitud… Llegeix més»

Activitats de setmana santa

El divendres anterior a la setmana santa el nostre alumnat va realitzar una sèrie d´activitats relacionades amb l´esport. Korfball, voleibol, pales, jocs populars, ritmes llatins, swing i bitlles catalanes, són algunes de les activitats que van poder gaudir els nostres nois i noies.

  • Llegeix més»

Fabricant clauers STEAM

El passat dimarts 16 de març una selecció d´alumnes de les matèries optatives de 4rt ESO  Computer Science i Informàtica van visitar l´Espai Multimèdia de la Casa del Mig. Allà van poder fabricar uns clauers relacionats amb les dones científiques que prèviament havien dissenyat amb… Llegeix més»

Ens visita Morti Jaleo

El divendres passat la cantant i activista sevillana Morti Jaleo va visitar el nostre institut per interpretar un parell de temes relacionats amb el feminisme i la igualtat de gènere.
Aquest acte forma part de les activitats desenvolupades els darrers dies en ocasió del Dia de… Llegeix més»