Feliç diada de Sant Jordi!

Avui és, sens dubte, un dia de Sant Jordi ben diferent….

No podem sortir a comprar llibres a les paradetes del carrer, no podem comprar roses a cada cantonada, no podem compartir un dia amb els nostres companys i companyes de l’escola… No obstant, això no vol dir que no el puguem celebrar!

Avui, pot ser un bon dia per fer un llistat de tots aquells llibres que volem comprar quan puguem sortir (això si no els heu comprat a través de les botigues online que moltes llibreries han posat en marxa per aquest dia), podeu fer una de les moltíssimes manualitats que hi ha per crear roses (i regalar-les, és clar, a la vostra mare, germana, àvia, i perquè no, al vostre pare, germà, avi…), podeu cuinar i elaborar un bon menú per celebrar aquest dia tan bonic, podeu representar la llegenda de Sant Jordi amb titelles, amb ombres xineses, disfressant-vos…

Des de l’escola Pi del Burgar, us convidem a totes i tots a fer, d’aquest dia, un dia per celebrar i recordar!

Per acabar, la classe del Noguer (5è A) vol compartir amb vosaltres un poema de Sant Jordi que han creat i que és ben original, ja que està adaptat a la situació actual. A continuació, us mostrem el vídeo on podreu veure com cadascun dels nens i nenes en recita un vers. No us el perdeu, ha quedat fantàstic! 

Bona diada de Sant Jordi a tothom!