P4A: Experimentem amb diferents tipus de farina

Ahir, dilluns 2 de març, els forners i les forneres de P4A vam estar experimentant amb diferents tipus de farines: de blat, d’arròs, de cigrons i dacsa.

Totes semblaven iguals però vam fer descobriments: els colors, la textura, les olors… són diferents.

Vam descobrir també entre d’altres coses que per fer boles la més ràpida és la de blat, que amb la dacsa quan li tirem aigua es fa una massa que sembla dura i toveta alhora, que l’aigua amb la de cigrons es tornava groga o què amb la d’arròs i aigua ens va sortir una massa que semblava “slime“. Ens ho vam passar pipa!

En aquest enllaç teniu la resta de fotografies.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>