Tastet de pol·len i mel

Ahir, ben emocionats desprès d’haver après tantes coses per Cal Gort, ens faltava poder tastar el líquid daurat tan preuat que fan les abelles!

Hem après que les ABELLES, del NÈCTAR que xuclen de les flors i carregades de POL·LEN enganxat a les potetes, tornen al rusc per regurgitar el nèctar que guarden a l’estómac, en forma de MEL.

Quin aliment més energètic i dolç elaboren les nostres amigues abelles!

Gràcies Abella Tombarella per tants aprenentatges!

Observeu les fotos i els vídeos mentre aprenèiem nous conceptes i fèiem el tastet.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>