Pla de reobertura juny 2020

Malgrat que no són les condicions que nosaltres ens estimaríem, publiquem el pla de reobertura d’aquest mes de juny:

PLA DE REOBERTURA DE L’ESCOLA RIDOLAINA DE L’1 AL 19 DE JUNY 

Seguint el Pla de Reobertura de Centres establer pel Departament d’Educació, el curs acabarà de forma telemàtica. És a dir es continuran fent totes les actuacions al Classroom i videoconferències setmanals que hem anat fent des que es va iniciar el període de confinament. 

L’assistència al centre es contempla com a tutoria i atenció emocional i traspàs a secundària dels 

infants de sisè. 

Així doncs, la nostra escola romandrà oberta de l’1 al 19 de juny per fer la següent atenció: 

  • Infants d’educació infantil P3 a P5. Els infants d’aquelles famílies que ho necessitin, previ avís al centre, podran assistir amb el carnet de vacacunes al dia, certificat de les famílies dient que treballen i certificat responsable conforme no tenen símptomes de COVID. 

Es mantindrà la distància de seguretat de dos metres amb neteja constant, els infants no podran compartir objectes ni juguines. Després de ser utilitzats tots els objectes es desinfectaran correctament. No caldrà l’ús de mascaretes. 

Aquests infants ocuparan els espais de l’obrador i els artistes i entraran per la porta de l’obrador. 

  • Infants de primària des de 1r fins 5è. Es faran tutories individuals, cita prèvia, amb un sol progenitor. Cal també que certifiquen que tenen el carnet de vacacunes al dia, certificat responsable de les famílies dient que treballen de forma presencial i certificat responsable conforme no tenen símptomes de COVID. 
  • Infants de 6è de primària prèvia coordinació amb les tutores de l’escola. En el nostre cas són tres infants que assistiran a l’escola dos dies a la setmana, també mantenint les mesures de distància i higiene establertes pel Departament. 

En aquest enllaç trobareu el document complert:

Pla de reobertura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>