AJUTS MENJADOR CONSELL COMARCAL 2019/20

S’ha obert el període per sol·licitar els ajuts individuals de menjador per al curs escolar 2019/20.

El termini per dur la documentació obligatòria i el formulari de sol·licitud és fins el 20 de maig. 

Heu de lliurar-ho tot al centre on estiguin escolaritzats els alumnes. A continuació teniu la informació general, el formulari de sol·licitud i les bases.

Informació General Convocatòria
Formulari de sol·licitud

CONCURS DE DIBUIX MATEMÀTIC

L’associació de Barcelona per l’Aprenentatge i l’Estudi de les matemàtiques (ABEAM) convoca cada any un concurs de dibuixos matemàtics, on nens i nenes de les escoles participants han de fer un dibuix amb connotacions i/o significats matemàtics.

Aquest curs, el Daniel González

de la classe de quart, ha rebut el tercer premi “accèssit” de la seva categoria, Llegir més»

MILLORES AL PATI

 

El passat diumenge, un grup de famílies de l’escola va estar fent unes feines de millora al pati de l’escola. Van acabar de condicionar 2 bancals de l’hort i estan acabant de pintar la paret del rocòdrom. Moltes gràcies famílies, ens està quedant un pati genial!!!!! Llegir més»

SETMANA CULTURAL: la Cursa Solidària

Hola famílies,

Com ja sabeu, durant la setmana de Sant Jordi hem celebrat la Setmana Cultural de l’escola. Si el dimarts 23 vam celebrar la Diada de Sant Jordi,el dimecres 24 vam celebrar la Cursa Solidària. Enguany arribàvem a la cinquena edició, que s’ha anomenat RUN TO HELP PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL. L’entitat escollida pels nois i noies de sisè, com a destinatària dels diners recollits va ser la Fundació Finestrelles, que treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual. Llegir més»

PARTICIPEM AL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

El passat divendres 5 d’abril l’Andrea de 4t i la Leire de 6è van representar la nostra escola als quarts de final del Certamen de Lectura en Veu Alta de Catalunya que es va celebrar a la Blume.

Van llegir molt bé davant de més de 200 persones, tot un repte! I van poder compartir amb companys d’altres escoles de la zona el plaer per la lectura.

Felicitats per la vostra participació! Esperem que gaudíssiu molt! Llegir més»

ESTRENEM JOCS MATEMÀTICS

Aquesta setmana hem comprat un material nou, jocs de matemàtiques!!!!!! Són una sèrie de jocs pensat per passar-ho molt bé, i també per “fer barrinar” el cap i millorar el pensament lògic. Els nens i nens que els han provat s’ho han passat de meravella.… Llegeix més»

NOVA DECORACIÓ A LES ESCALES

Us heu fixat que hem canviat la decoració de les escales? Gràcies a l’AMPA hem pogut afegir uns “cartells” als graons de les escales per fer més interessant i divertit els pas dels nens i nenes.

Esperem que agradi, tant a famílies com a alumnes. A continuació podeu veure el resultat. Llegir més»

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Hola famílies,

Avui hem celebrat a l’escola el Certamen anual de lectura en veu alta. Com en els darrers cursos, els nens i nenes de tercer, quart, cinquè i sisè preparen una lectura que llegeixen en veu alta, i un jurat format per mestres i famílies, tria aquells alumnes que ho han fet millor.

Any rere any, el nivell de lectura dels participant millora, gràcies a que els motiva molt el format d’aquesta activitat. A continuació podeu veure un petit recull fotogràfic del certamen. Llegir més»

AIXÍ HEM CELEBRAT EL CARNAVAL

La festa de Carnaval és una gran jornada a la nostra escola!! Durant setmanes les mestres, famílies, infants i equip de menjador preparen balls, disfresses, festes… per passar-ho d’allò més bé!

Aquí us deixem uns quants vídeos perquè pugueu veure què bé ho hem passat!!! Llegir més»

LES ORDRES DEL CARNESTOLTES

Ja tenim el Carnestoltes a l’escola, aquesta setmana ens anirà donant ordres que haurem de seguir, si el nostre desig volem aconseguir.

1ª ordre  2ª ordre 3ª ordre
   

XOCOLATADA SOLIDÀRIA PER A LA INVESTIGACIÓ DEL CÀNCER INFANTIL

El proper 15 de febrer és el dia internacional del càncer infantil. L’hospital Sant Joan de Déu anima a les entitats a organitzar xocolatades solidàries per recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia.

L’AMPA n’organitzarà una el mateix divendres 15 a les 16:30h al pati de l’Escola. El donatiu serà de 2 €/persona i s’oferirà xocolatada amb melindros a tothom.

El pati de l’Escola romandrà obert fins les 18h.

DIA DE LA PAU

El passat 30 de gener vam celebrar el Dia de la Pau a l’escola. Com ja sabeu, aquest any volíem fer una gran Arc de Sant Martí amb missatges que impliquessin tenir cura del nostre planeta. Com que aquest curs treballem els diferents hàbitats, cada classe tenia la silueta d’un animal propi de l’hàbitat que està treballant, i l’havia de decorar i escriure-hi un petit eslògan que ens donés un missatge que ens ajudés a cuidar el nostre planeta.

IV MARATÓ ENERGÈTICA, UN NOU REPTE!

Aquest mes de febrer la nostra escola participa a la IV Marató Energètica de Catalunya on hi participen molts municipis més. L’objectiu és reduir un 10% el consum d’aigua, gas i llum a l’escola i tot el que estalviem es donarà, a través de l’ajuntament, a la fundació Orígen perquè s’inverteixi en ajudar a famílies que pateixen pobresa energètica.

Aquesta Marató també ens ajudarà a ensenyar a l’alumnat mesures per reduir el consum energètic que ajudaran a cuidar el medi ambient. Llegir més»

PARTICIPEM ALS PROBLEMES A L’ESPRINT

Des de fa uns anys, els nois i noies de cicle superior participen en una activitat organitzada per la FEEMCAT (Federació d’Entitats Matemàtiques de Catalunya), el Cesire/Creamat del Departament d’Educació i la SCM (Societat Catalana de Matemàtiques), que es diu “PROBLEMES A L’ESPRINT”. Llegir més»

DIA DE LA PAU 2019

El proper dimecres 30 de gener celebrarem a l’escola el Dia de la Pau i la No Violència. Aquest any volem omplir el vestíbul amb un gran arc de sant martí amb missatges relacionats amb tenir cura del nostre planeta.

A l’escola els nens i nenes han treballat amb els tutors i tutores les cançons “Jo sóc un planeta” i “ l’Elegia per l’àrtic” on han vist imatges boniques i no tan boniques del nostre planeta.

Com que cada grup té un hàbitat, hem donat als infants una silueta relacionada amb el nom de la seva classe, us demanem que juntament amb ells penseu un petit eslògan per posar només a una cara del dibuix i després el podeu pintar com vulgueu.

Aquí teniu els vídeos que hem visualitzat:

Jo sóc un planeta Elegy for the artic

CODE WEEK

Fa uns dies us comentàvem que l’escola havia participat en la “CODE WEEK”: la setmana del codi. Un projecte que es realitza a diferents països de la Unió Europea. A continuació us presentem un petit vídeo de les activitats que van fer els nostres alumnes a l’escola.