Escacs un projecte per compartir

Al llarg d’aquest trimestre  6è hem participat a “Escacs un projecte per compartir” impulsat pel Centre Cívic de Campclar i la Xarxa Omnia. Amb l’acompanyament d’un monitor hem dissenyat les nostres peces d’escacs per imprimir-les en 3D.

Dimecres 12 de juny totes les escoles del barri que participem al projecte vam celebrar l’acte de cloenda i vam recollir les nostres creacions. Mireu quina feina tan xula!!

Apadrinament Lector

Llegir, compartir, ajudar, acompanyar, ensenyar, transmetre, gaudir, millorar… Tot això i moltes coses més hem après al llarg d’aquests dos cursos d’Apadrinament Lector. Moments inoblidables que guardarem per sempre. Aquests somriures parlen per si sols…

 

V Trobada d’Escacs a l’Escola

Ahir dimarts, els nens i nenes de 3r vam participar en la V Trobada d’Escacs a l’Escola del Tarargonès que es va celebrar al Complex Educatiu de Tarragona.

Va ser una jornada lúdica on vam tenir l’oportunitat de jugar amb companys i companyes d’altres centres, que igual que nosaltres treballen els escacs a l’escola . Mireu, mireu quants i quantes ens vam ajuntar…

L’aventura de conversar

Divendres, alguns nens i nenes de tercer vam participar a l’espai “L’aventura de conversar” dels Matins de Tarragona Ràdio. Com ja és tradició, el tema va girar al voltant d’aquests herois i heroïnes que viuen al nostre voltant: ELS AVIS I LES ÀVIES.

Va ser un programa molt enriquidor i  emotiu on vam poder conèixer més a prop la vida  dels nostres iaios i iaies.

Podeu tornar a sentir el programa al següent enllaç: “L’Aventura de Conversar

Jornada de Rugby

Ahir dissabte, alguns nens i nenes van assistir a les jornades de Rugby organitzades pel club Voltors de Tarragona. Al llarg d’aquestes setmanes, jugadors i jugadores del club ens han ensenyat, a l’hora d’educació física, les normes bàsiques d’aquest esport tan noble i ple de valors.

 

Ja hem arribat!!

Famílies,

ja hem arribat a Poblenou i tenim moltes ganes de començar a fer coses!! De moment, un bon esmorzar, instal·lació a la casa de colònies i joc de descoberta del poble. Comencem bé!!!

Anirem actualitzant la informació a l’espai de 6è.

Comencen les Jornades Literàries

Ahir tots els nens i les nenes de l’escola vam fer cap al Centre Cívic de Torreforta, però… no sabíem exactament què anavem a fer.

Poc a poc el misteri es va descobrir,  l’envelat es va aixecar i va començar la llegenda de “El Robatori del Foc” .

Amb aquesta representació vam donar el tret de sortida a les Jornades Literàries d’aquest curs dedicades a les “Llegendes del món” Esperem que les gaudiu!!

 

Moltes gràcies a totes les persones que heu fet possible aquest espectacle: actors, actrius, decoradores i organitzadores. #FemEscola