LA VOLTA AL MÓN AMB LA FÚVER

Benvolgudes famílies i mestres de la Sínia,

La Fúver ens ha demanat ajuda per fer un viatge i no se li ha passat res més pel cap que: FER LA VOLTA AL MÓN! Necessita la nostra col·laboració perquè no podrà avançar si no l’ajudem a sumar quilòmetres.

La idea és que quan realitzeu activitats físiques en família durant els caps de setmana o festius com per exemple: fer excursions a peu, sortir a còrrer, anar en bicicleta, en patins o patinet, ens ho feu saber. Serà tan fàcil com  deixar els dilluns a la buista que hi haurà a l’entrada de l’escola (per on entren els alumnes de Cicle Superior i P5) una fotografia de la sortida o activitat especificant a la part els quilòmetres recorreguts. Clica aquí per saber com presentar la FOTOGRAFIA.

Totes les imatges que recollim les anirem penjant al mural que hem fet al gimnàs i quan la Fúver hagi arribat al final d’una etapa us les compartirem a la web de l’escola.

Els objectius d’aquesta proposta són fomentar l’activitat física en família i la participació de tota la comunitat educativa en projectes d’escola.

Si la voleu més informació cliqueu aquí: Fúver !  Us sorprendreu 😉

La Fúver està molt il·lusionada d’aquest gran viatge que començarà, esteu preparats i preparades per ajudar-la?

Atentament,

La Fúver i els Mestres d’Educació Física de l’E.M. La Sínia de Cerdanyola

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>