INICI DE MAIG A PRIMER: SETMANA D’ACTIVITATS

La primera setmana del mes de maig els nens i les nenes de primer van estar molt entretinguts i entretingudes amb les diferents activitats que van realitzar. Vam començar la setmana el dimarts 8 amb la visita de l’il.lustrador Xavier Salomó, el qual ens va explicar com elabora els seus àlbums il.lustrats i amb quines tècniques.

IL.LUSTRADOR:

https://photos.app.goo.gl/1qjTHJypt4zxhoha9

El dimecres 9 vam gaudir amb dues activitats: una sessió d’Educació Viària a la classe i després vam anar a l’Ateneu per escoltar l’espectacle “EnreCorda’t” que ens oferia l’Escola Municipal de Música Aulos. Vam poder reconèixer els diferents instruments de corda i escoltar com sonaven en vàries peces musicals que ens van agradar molt. Els policies ens van explicar com hem de creuar el carrer i també vam construir un semàfor. Podeu veure com el vam utilitzar a la classe fent un joc.

EDUCACIÓ VIÀRIA:

https://photos.app.goo.gl/J2lhXdzpfV632pyh1

 

El dijous 10 l’activitat tractava dels “Jocs de nens i de nenes?”. Vam veure que no hi ha diferències entre els jocs d’uns o altres i vam poder gaudir jugant en tres àmbits: la caseta, l’escola i el taller de reparació. Ens ho vam passar molt bé i com que se’ns va fer curt, el divendres a la tarda vam anar a la Ludoteca del Parvulari per poder jugar una mica més.

JOCS DE NENS I DE NENES?:

https://photos.app.goo.gl/46DziVVv6QhcdwAm6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>