Ens visita la Conxi, una geògrafa!

La setmana passada els nens i nenes de les classes de 5è vam rebre la visita de la mare de la Candela de 5è B, la Conxi.

Des de principi de curs hem estat observant mapes,les seves escales i les seves llegendes i intentant entendre algunes de les coses que expliquen, perquè de mapes, n’hi ha de molts tipus! Això ens va quedar molt clar amb la seva visita. Ens va explicar que és geògrafa i que es dedica a fer mapes d’anàlisi, així com també com ha evolucionat la manera de representar la Terra, una esfera, en un pla.

Però el que més ens va agradar va ser la part pràctica. Vam anar a l’aula d’informàtica i allà vam entrar a una web: www.instamaps.com En aquesta web pots fer el teu propi mapa! Nosaltres, per provar-la, vam marcar el recorregut que fèiem de casa nostra a l’escola. Ens va agradar tant que alguns, fins i tot, hem fet proves a casa. Us convidem a  entrar-hi!

Si voleu veure les fotografies de la visita, cliqueu a aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>