Concert d’Educació Infantil

El passat mes de març vam celebrar el concert anual d’Educació Infantil a l’Ateneu de Cerdanyola. Els nens i nenes de P3, P4 i P5 van interpretar la cantata “Un viatge de somni”, amb música de Carles Gumí i lletra d’Anna Gumí. Va ser una experiència molt enriquidora, ja que en vam gaudir tant els que érem dalt de l’escenari com els pares, mares i familiars que feien de públic.

Per a les maduixes i cireres aquesta era la primera vegada que pujaven dalt de l’escenari. Van obrir el concert cantant la Cançó del Tren i convidant-nos a viatjar amb el Roc i la Raquel, dos personatges que ens ho van fer passar molt bé. Després d’arribar a un lloc on hi havia molts ocells i on les cireres i maduixes van cantar la Cançó de l’Ocell, les taronges i les llimones van pujar a l’escenari per descobrir que havien arribat a la jungla. Van cantar la Cançó de la selva, i gràcies a l’aparell màgic que hi havia dalt de l’escenari es van traslladar fins a l’Extrem Orient, on van interpretar la Cançó de la Xina. Tot seguit, els cocos i les pinyes, com no podia ser de cap altra manera, van viatjar fins al Carib tot cantant una cançó amb molt de ritme. Quan pensaven que ja tornaven cap a casa, van anar a parar a l’Àfrica, on van cantar la Cançó de l’Elefant. Finalment, els nens i nenes de P5 van interpretar la Cançó de comiat per recordar-nos que a vegades no hi ha res millor que fer servir la imaginació.

Podeu veure imatges del concert en quest enllaç: https://photos.app.goo.gl/ABB0ah7klxwC3ng92

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>