Com fer un mapa amb connexions

Durant les estones d’investigació hem après a fer un circuit elèctric. Per fer-ho necessitàvem: un generador d’energia o pila, 3 cables, un clip, una bombeta, portabombetes, visos i cargols. Hem fet circuits de dos tipus: en sèrie i en paral·lel.

Com que també estàvem estudiant el relleu i els rius d’Europa i d’Espanya, els països i les comunitats autònomes, vam pensar de fer un joc per estudiar de manera més divertida.

Primer vam enganxar un mapa en un tauler de fusta. Després vam foradar el mapa i vam clavar un vis per situar els llocs. Al marge vam punxar un altre vis amb els noms. A continuació vam connectar pel darrere tots els visos amb els cables, amb la pila i amb la bombeta.

El joc consisteix en connectar els noms amb els llocs corresponents ( muntanyes, rius, capitals,…) i si ho encertes s’encén la bombeta.

Imatges

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>