Anem al Delta del Llobregat!

Els nens i nenes de 5è hem començat el curs observant, analitzant i entenent el relleu de Catalunya i tot el que això implica: hem llegit mapes, hem estudiat el clima i hem parlat de les migracions d’aus.

Per això, el divendres 26 d’octubre de 2018 les classes de 5è A i B vam anar al Delta del Llobregat. Vam fer aquesta sortida per conèixer que és un delta, observar les aus que hi viuen o descansen en la seva migració a Àfrica i aprendre coses noves sobre la natura com quines són les plantes que hi viuen.

El que més ens ha agradat de la sortida ha estat quan hem observat aus amb els binocles. Eren aus que a les ciutats no veiem. Les havíem d’identificar i descriure el seu comportament.

Ha estat una sortida molt interessant! Us recomanem que hi aneu d’excursió perquè es pot aprendre molt sobre la vida en un delta.

En aquest enllaç podeu veure les imatges!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>