Cicle Superior: Tallers intercicle. SOCIAL_TASK

Hola families!

Els nois i noies de cinquè i sisè ja fa unes setmanes que vam començar els tallers intercicle. Un d’aquests tallers el fem en anglès amb la teacher Noelia.

Li hem posat per títol: SOCIAL_TASK, i consta de dues parts. En la primera desenvolupem les nostres habilitats i competències tecnològiques fent una presentació amb el Goggle Drive. També treballem d’una forma molt concreta l’expressió escrita en anglès, parlant sobre nosaltres, els nostres gustos i aficions, la nostra família, la nostra escola, la nostra ciutat….

En la segona part farem servir una altra eina TIC, els ipads, que ens ajudaran a enregistrar les nostres presentacions orals en llengua estrangera.

De moment estem començant amb els primers escrits i seguint les pautes que ens dóna la teacher; però ja ens estem animant força en les nostres presentacions.

Mireu què concentrats i concentrades treballem!

Tallers intercicle. SOCIAL_TASK

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>