Colònies de 3r i 4t

24/02/2017
Festassa!!!

El millor comiat possible amb la millor companyia.

Discoteca kilòmetre zero.

IMG_0550

23/02/2017
Bé,tot no. La nostra relació amb la tecnologia ens ha gastat una mala passada i avui no us podem enviar fotos. Demà al matí provàrem d’enviar-vos les últimes.

Avui el sol ha fet el sòmines i no ens ha vingut a veure, però no ha fet gens de fred. Tot segueix marxant de fàbula i ara mateix comencem les dutxes per prepara-nos per al sopar-ball de gala.

Boomerangs i Diables us envien milions de petons.

22/02/2017
Un altre dia esplèndid. Sol, sol i més sol. Segur que som al febrer?

Seguim passant-nos-ho pipa.

Unes quantes fotos més…Lafarga

Aquesta tarda hem anat a voltar pel bosc, hem cuidat les bestioles de la granja i hem fet feina a l’hort. Encantats i encantades de fer-vos tanta enveja. Aquí ja comencem a agafar “moreno”.

IMG_0550

 

21/02/2017
Hola famílies.

Aquesta tarda hem fet tallers: pizza deliciosa, jocs tradicionals i tints naturals. Segueix fent un temps espectacular i ens ho estem passant de nassos!!!

Escriurem poc. Mireu fotos.

Petons!!!

Lafarga

Anem buscant ombres perquè fa un solet fantàstic que revifa les marmotes. Ja hem dinat i ara començarem les activitats de tarda. Tothom fa molt bona cara. Ja us anirem dient més coses… Petons i bombons.

Boomerangs i Diables

Lafarga

La gent de colònies ja ha arribat. Tot ha anat molt bé.

Us anirem passant notícies durant la setmana.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>