Setmana CodeWeek

Durant els dies del 7 al 22 d’octubre es va celebrar la Setmana CodeWeek, promoguda per la Unió Europea, durant aquesta setmana es pretén apropar la programació a tothom. L’objectiu és fomentar la programació als diferents països de la Unió Europea com a activitat que afavoreix la resolució de problemes, la creativitat i el pensament estructurat.

El dia 11 d’octubre, a la tarda, la classe de sisè vam fer l’animació del nostre nom amb els iPads, fent servir efectes, voltes, llums i sons.  Aquesta activitat va ser elaborada amb una aplicació anomenada Scratch,  aquesta aplicació s’utilitza per aprendre robòtica. És molt accessible i no és molt complicada d’utilitzar. D’aquesta manera comencem a aprendre a programar.

Com  no sabíem molt bé com funcionava, el nostre company Jan, que se li dona molt bé el tema dels ordinadors i li agrada tot allò relacionat amb la robòtica i la tecnologia, ens va donar un cop de mà. 

Us animem a que proveu l’aplicació i si us agrada podeu apuntar-vos a extraescolars de robòtica, que és molt divertida i entretinguda.

 Pedro García